Mount & Blade II: Bannerlord Sistem Gereksinimleri

Bannerlord Minimum ve Önerilen Sistem Gereksinimleri

Uzun bir süredir heyecanla beklediğimiz Mount & Blade II: Bannerlord nihayet burada. Peki siz yeni oyuna hazır mısınız? Cevabınız evet ise bilgisayarınızın buna hazır olup olmadığını kontrol etmenin tam vakti! İşte Mount & Blade: II Bannerlord Sistem Gereksinimleri listesi!


İlginizi Çekebilir: The Witcher 3: Wild Hunt Sistem Gereksinimleri


Mount & Blade II: Bannerlord Sistem Gereksinimleri

İlk oyunu ile 2005 yılında karşımıza çıkan TaleWorlds, o tarihten bu yana strateji, aksiyon ve rol yapma üzerine kurulu oyunlarını oyuncularla buluşturuyor. Şirket basit grafiklere sahip olan ancak buna karşın milyonlarca kişiyi kendine bağlayan oynanışı ile birlikte hem ülkemizde hem de küresel ölçekte geniş bir hayran kitlesine sahip.

Mount & Blade II: Bannerlord Sistem Gereksinimleri (PC) - 2020 Turuncu Levye -2

Bannerlord Minimum Sistem Gereksinimleri

Yeni oyunu oynamak istiyorsanız en azından yukarıdaki donanım bileşenlerine ihtiyaç duyacaksınız. Bu, oyunu keyif alarak oynayabileceğiniz en düşük bileşenleri içerir.

Bannerlord Önerilen Sistem Gereksinimleri

Yeni oyunu akıcı grafiklerle oynamak ve aldığınız keyfi en üst seviyelerde hissetmek istiyorsanız hemen yukarıdaki donanım bileşenlerine sahip olmanız tavsiye ediliyor.

Yapılan açıklamaya göre Mart 2020 tarihinde bizlerle buluşacak en yeni oyun ise Mount & Blade II: Bannerlord olacak. Siz de muhtemelen bu oyunu heyecanla bekleyen kişilerden birisiniz. Peki bilgisayarınız bu oyuna hazır mı? İşte açıklanan sistem gereksinimleri ve merak ettiğiniz detaylar!

Mount & Blade II: Bannerlord Hakkında Bilinenler

Yeni oyun temel olarak önceki oyuna oldukça benzer bir yapıda olacak. Buna karşın grafiklerde ve dinamiklerde önemli, ancak çok da uç olmayan farklar göreceğiz. Bu noktada önceki oyundan keyif alan biri iseniz, bu oyun sizi çok daha yüksek oranlarda tatmin edecektir.

Mount & Blade II: Bannerlord hemen üstte de bahsettiğimiz gibi Mart 2020 tarihinde oyuncularla buluşacak. Fiyatlandırma konusunda şu aşamada herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak ilerleyen dönemlerde daha net bilgiler ile karşılaşmayı bekleyebiliriz. Oyunun Steam sayfasına ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version