Mount & Blade II: Bannerlord Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2020

Şarabınızı düşmanınızın kafatasında içmek size ne kadara mal olacak?

mount-blade-ii-bannerlord-fiyatı-çıkış-tarihi-atlı-okçu

Mount & Blade II: Bannerlord fiyatı açıklaması en sonunda TaleWorlds tarafından yapıldı. Oyunun 31 Mart 2020 itibarıyla erken erişime açılacağı ve fiyatının da 49,99 dolar olacağı belirtildi.

Mount & Blade II: Bannerlord hem ülkemizde hem de küresel ölçekte geniş bir kitle tarafından bekleniyor. Peki, yeni oyun ile ne zaman ve hangi fiyattan karşılaşacağız?

Mount & Blade II: Bannerlord fiyatı ne kadar?

Merakla beklenen Mount & Blade II: Bannerlord fiyatı ne kadar olacak sorusunun cevabı resmi olarak gün yüzüne çıktı.

Oyunun geliştiricisi Ankara merkezli oyun stüdyosu TaleWorlds, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yeni oyunun 49,99 dolar fiyat etiketi ile alıcı bulacağını belirtti.

Mount & Blade II: Bannerlord Çıkış Tarihi

Mount & Blade II: Bannerlord çıkış tarihi açıklaması, 20 Şubat itibarıyla resmi olarak yapıldı. Oyunun geliştiricisi TaleWorlds, sosyal medya hesapları üzerinden merakla beklenen duyuruyu takipçileri ile paylaştı.

Yapılan açıklama ile oyunun 31 Mart 2020 itibarıyla Steam, Epic Games Store ve TaleWorlds resmi internet sitesi üzerinden erken erişime açılacağı söylendi.

Kısaca TaleWorlds, henüz oyunun nihai sürümünün hazır olmadığını; ancak oynanabilir sürümünün erken erişime çıkarılarak, oyuncularla birlikte geliştirmenin süreceğini belirtti.

31 Mart 2020 itibarıyla oyunu satın alıp, bilgisayarlarınıza kurarak, oynamaya başlayabilecek ve tüm detaylarını görebileceksiniz.

 


Mount & Blade II: Bannerlord – (Steam)


Mount & Blade II: Bannerlord Yenilikler

TaleWorlds tarafından geliştirilen ve yollarını gözlediğimiz Mount & Blade II: Bannerlord, ilk defa Ekim 2016 tarihinde Steam üzerine eklendi.

Önceki oyuna göre önemli iyileştirmelere yer verilen yeni oyunda yapay zeka desteği ile güncellenen grafikler, mekanikler ve oyun içi öğeler yer alacak.

Oyun hakkında bilinen bazı detaylar şu şekilde:

Önceki oyundan 200 yıl önce, Kalradya İmparatorluğu’nun çöküş döneminde geçecek.

Ana hikaye bulunacak ancak oynaması zorunlu değil.

Oyun motoru iyileştirildi.

Eşsiz kişilikler ve detaylı geçmişe sahip NPC’ler yer alacak.

Keşfedilecek pek çok şehir, kasaba ve köy.

Derin görevler.

Oyuncuların seçimlerine bağlı mekanik.

Hem birbiri hem de oyuncu ile derin bir rekabete ve iş birliğine girebilen gelişmiş yapay zeka.

Arz ve talep ilişkisi üzerine kurulu ekonomik yapı.

Çeşitli kuşatma silahları ve araçları.

Gelişmiş yapay zeka savaş taktikleri.

Kendi silahınızı binlerce kombinasyon arasında yapabilme imkanı.

Şu an için bilindiği kadarıyla yeni oyun ile 30 Mart 2020 tarihinde tanışmış olacağız. Bu tarihin geliştirici açısından alınabilecek kararlara bağlı olarak değişebileceğini ve kesinlik taşımadığını, ancak şu an duyurulan güncel tarih olduğunu vurgulayalım.

Şu an için bilindiği kadarıyla yeni oyun Mac, Windows ve Linux platformları için çıkış yapacak. Önceki oyunda da olduğu gibi yeni oyunun da ilerleyen tarihlerde konsol platformları için duyurulmasını bekleyebiliriz. Ancak bunun için uzun bir süreç karşımızda olabilir.


Benzer İçerik: Watch Dogs: Legion Sistem Gereksinimleri (PC) 2020


Exit mobile version