Mortal Kombat 12 İçin Kısa Video Gösterildi

NetherRealm Studios heyecan yarattı...

Mortal Kombat 12 İçin Kısa Video Gösterildi

Mortal Kombat 12 için kısa video, otuzuncu yıl kutlama videosu paylaşımının içeriğinde ekranımıza geldi. Görünüşe göre resmi duyuru için beklediğimiz zaman yaklaşıyor.


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 2 Filminin Çekimleri Avustralya’da Başlayacak


Mortal Kombat 12 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Hatırlayacağınız üzere Warner Bros. Discovery kazanç konuşması sırasında Küresel Yatırımcı Stratejisi Başkan Yardımcısı Andrew Slabin, 2022 yılının son çeyreğine ilişkin yapılan konuşmasında devam oyununun bu yıl içerisinde satışa sunulacağı dile getirilmişti.

Mortal Kombat 12 İçin Kısa Video, Heyecan Yarattı

Bugün yayınlanan ve serinin otuzuncu yılının kutlandığı videoda, geliştirici ekipten pek çok kişi kamera karşısına çıkıyor. Son olarak ise Ed Boon sahneye çıkıyor ve destek veren herkese içten bir teşekkür ediyor. Akabinde de Mortal Kombat 12 ile ilgili kısa bir sekans görüyoruz. Bu sekansta, bir kum saatinden düşen kum tanelerini görebiliyoruz. Elbette gerek sosyal medyada, gerekse de internet sitelerinde konuya ilişkin pek çok farklı teori ve yorum havada uçuşuyor. Ancak hiç şüphesiz ki Kronika karakterinin kum saatini gördük.


SPOILER UYARISI: Mortal Kombat 11 oyununu oynamamışsanız, buradan sonrasını okumak sizin kararınıza bağlı.


Bildiğiniz gibi Mortal Kombat 11 oyununun hikayesi, Mortal Kombat X için bir devam niteliği taşıyor. Kötü tarafa geçen Raiden karakterinin Earth diyarını koruyabilmek yaptığı planı tarihi tamamıyla yeniden yazarak engel olmak isteyen Kronika, tüm diyarların dengelerinin bozulmasına neden oluyordu. Her şeyi eski haline getirmek ise haliyle Mortal Kombat karakterlerine düşüyor ve Kronika karakterine karşı büyük bir mücadele de bu sayede başlamış oluyordu.

Ana oyunun ardından çıkan ve hikaye için devam niteliği taşıyan Aftermath genişleme paketinde ise Earth diyarının yeni koruyucusu haline gelen Liu Kang, tarihi yeniden yazmak için Shan Tsung, Fujin ve Nightwolf ile birlik oluşturarak harekete geçiyordu. Finalde ise Raiden karakterinin de gücünü alan Liu Kang, kum saatinin kontrolünü de eline alıyordu.


SPOILER UYARISI SONU


Kısa tanıtım videosunda ise kum saatinin alt haznesine dökülen son kumları görüyoruz. Son tane ise yakın açıdan bir çekimle patlıyor. Görünüşe göre genişleme paketinde yaşanan olayların ardından zamanın akışında yine bir değişim yaşanacak gibi. Elbette bunu hikayeye dair ilk detaylar ortaya çıktığında daha iyi anlayacağız.

Exit mobile version