Mortal Kombat 12 Duyurusu Yakında Yapılabilir

Gönderin gelsin!

Görünüşe göre Mortal Kombat 12 duyurusu yakın bir zamanda yapılabilir. Tabii ki ortada kesin bir şey yok, ama yaşanan bir yeni gelişme ile büyük bir heyecan yaşandı diyebiliriz. Gelişmenin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 2 Filmi Resmen Duyuruldu


The Game Awards 2018 şovunda oldukça sürpriz bir şekilde duyurulmuştu. Unreal Engine 3 motorunun modifiye edilmiş versiyonunu kullanan oyun, 2019 yılının Nisan ayı içerisinde PC, PlayStation 4, Stadia, Switch ve Xbox One için, 2020 yılı içerisinde de PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulmuştu.

Hikaye olarak Mortal Kombat X’in kaldığı yerden hikayeyi devam ettiren Mortal Kombat 11, NetherRealm Studios tarafından yeni dövüşçüler ve Aftermath genişletme uzun süreler desteklenmişti. Eleştirmenlerden oldukça yüksek puanlar alan bu oyunun ardından, elbette serideki bir sonraki oyununun ne zaman duyurulacağı merak ediliyor.

Geçtiğimiz aylarda Giant Bomb videosuna katılan VentureBeat yazarlarından olan Jeff Grubb, geliştirici stüdyonun şu an için Mortal Kombat 12 üzerinde çalıştığını söylemişti. Bu da haliyle gözlerin NetherRealm Studios cephesine dönmesine neden olmuştu.

Mortal Kombat 12 ile İlgili İlk İşaret Geldi!

Yakın bir zaman önce ise yeni oyun hakkındaki ilk bomba patladı. Yapımcı Jonathan Andersen tarafından yapılan Twitter paylaşımı, olay oldu. Her ne kadar ilk bakışta sıradan bir resim gibi görünse de, sağ üst köşedeki monitörde yazılanlar epey dikkat çekiyor. ‘MK12_Mast’ ve ‘Reptile’ yazılarının yanı sıra, kimse ile paylaşılmaması gereken bir dosyadan bahsedildiğine dair bir bilgi de görüldü.

Her ne kadar bu paylaşım kısa süre içerisinde kaldırılmış olsa da, oyun dünyasından bir defa internette paylaşılan bir şey hep internette kalır. Öyle ki ResetEra kullanıcısı CaptainKashup, Andersen tarafından paylaşılan görselin bir kopyasını almayı başardı.

Mortal Kombat 12 Sızıntısı

Bu sızıntının ardından gözler elbette Warner Bros. Interactive Entertainment ve NetherRealm Studios ikilisine döndü. Bakalım sıradaki oyunun duyurusu ne zaman yapılacak? Gelişmeleri takipte olacağız.


Peki siz bu yaşanan gelişme hakkında ne düşünüyorsunuz? Mortal Kombat 12 için zaman çoktan geldi de geçiyor mu, yoksa acelesi olmadığını mı düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version