Mortal Kombat 11 Ultimate Ön Siparişe Açıldı!

Zamanın Bekçisi Kronika'ya karşı bir kez daha savaşmayı göze alıyor musunuz?

Mortal Kombat 11 Ultimate

Mortal Kombat 11 Ultimate tüm platformlarda ön siparişe açıldı. Bugüne kadar çıkan tüm ek içerikleri içerisinde barındıracak olan Ultimate, 17 Kasım’da tüm platformlara için çıkışını gerçekleştirecek. Peki MK 11 Ultimate ön sipariş fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylarıyla Mortal Kombat 11 Ultimate!


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat Filmi Yakında Netflix’e Geliyor


Mortal Kombat 11 Ultimate Ön Sipariş Fiyatları

Mortal Kombat 11 Ultimate tüm platformlarda ön siparişe açıldı. Oyunun fiyat listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Paket İçeriği;

Oyunu mevcut nesil konsollar (PlayStation 4/Pro – Xbox One/S) için satın alan oyuncular 4K dinamik çözünürlük, gelişmiş görseller, iyileştirilmiş yükleme süreleri ve belirli modlar için nesiller arası konsol yükseltmesine de ücretsiz hak kazanacaklar.

Mortal Kombat 11, serinin diğer oyunlarına nazaran yepyeni karakter varyasyonlarını ve dövüşçülerinizi size özel bir hâle getirmenize olanak sağlıyor. Yeni ve geri dönüş yapan Klasik Dövüşçülerden oluşan bir kadro ile, Mortal Kombat’ın rakipsiz sinematik hikâye modu 25 yıllık efsaneyi devam ettiriyor.

Oyuncular, Raiden’i Zamanın Bekçisi Kronika ile karşı karşıya getiren, zamanı büken yeni bir hikayede eski ve yeni çeşitli karakterlerin rolünü üstleniyor. Zaman Kuleleri gibi pek çok kipi içinde barındırıyor, oyuncuların becerilerini çeşitli mücadelelerde sınamasına olanak tanıyor ve MK 11 deneyimini sürdürmek için her zamankinden daha fazla seçenek sunuyor.


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatlar uygun mu? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version