Mortal Kombat 11 Ücretsiz Oluyor!

Fatality!

Mortal-Kombat-11-Ucretsiz-Oluyor

Warner Bros Interactive ve NetherRealm Studios tarafından ortaklaşa geliştirilen dövüş oyunu Mortal Kombat 11, bu hafta sonuna kadar ücretsiz olarak indirilebilir durumda. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Dizi Oluyor! 


Mortal Kombat 11 Bu Hafta Oynaması Ücretsiz!

En popüler dövüş oyunları arasında yer alan Mortal Kombat’ın en son çıkan oyunu 11, bu hafta sonuna kadar denemesi ücretsiz. Deneme sürümünün sadece PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcıları için geçerli olduğunu da belirtmeden geçmek istemeyiz.

Oyunu ücretsiz olarak deneyimleyecek oyuncular hikaye modunun sadece ilk iki bölümüne erişebilecek. Çok oyunculu modu ile ilgili ise herhangi bir kısıtlama mevcut değil. MK 11, Xbox Store’da 168 TL, PlayStation Store’da 293 TL, Steam’de ise 40 TL’ye erişilebilir durumda.

Oyunda yer alan tüm karakterler (DLC dahil):

Hikaye: Oyuncular, Raiden’i Zamanın Bekçisi Kronika ile karşı karşıya getiren, zamanı büken yeni bir hikayede eski ve yeni çeşitli karakterlerin rolünü üstleniyor. Kronika karşısında zor durumda kalan ekibimiz toplayabildiği kadar yardımı toplamalı ve zaman kraliçesine karşı büyük bir savaş vermeli.

MK 11’de artık işler daha farklı işliyor. Tanrıların da öldürülebildiği bir dünya sizleri bekliyor. Peki ya siz MK 11 hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu deneyimleme şansına eriştiniz mi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın sevgili Turuncu Levye takipçileri.

 

 

Exit mobile version