Mortal Kombat 11 Spawn Karakteri Açığa Çıktı!

Tüm paramı al NetherRealm!

Mortal Kombat 11 Spawn Karakteri Açığa Çıktı!

Warner Bros tarafından yayınlanan ve NetherRealm tarafından geliştirilen dövüş oyunu Mortal Kombat 11, seriye yeni bir soluk getirmeyi başardı diyebiliriz. Karakter eklentileri ile güncelliğini koruyan oyun sonunda Spawn’ı da bünyesine katmaya hazırlanıyor. Mortal Kombat 11 Spawn bakalım nasıl bir görünüme sahip?


İlginizi Çekebilir: Scorpion Filmi 2020’de MK Sevenlerle Buluşacak!


Mortal Kombat 11 Spawn Geliyor

Spawn karakterinin babası Todd McFarlane, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görseller ile Spawn’ın tasarımını açığa çıkardı. Görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz. Oyunda yer alacak karakterin ilk tanıtım videosu ise 8 Mart 2020’de resmi olarak yayınlanacak.

Spawn kimdir?

Spawn, Amerikan şirketi Image Comics tarafından yayınlanan aynı ismin aylık çizgi romanında görünen kurgusal bir süper kahramandır. Todd McFarlane tarafından yaratılan karakter ilk olarak Spawn #1’de ortaya çıktı. Yarbay Simmons, tam adıyla Albert Simmons, bir asker ve CIA’in üst düzey operasyonlarında yer almaktaydı. Gayet güzel bir evliliği olan Al, aynı zamanda karizmatik bir karaktere de sahipti.

Emekli olmaya karar verdiği vakit üst düzey yöneticilerden biri ondan son bir görev daha yapmasını ister. Aslında bu üstünün ona kurduğu bir tuzaktır ve Al’i bu görevde ölür. Karakterimiz ölünce cehennemin yolunu tutar. O sırada Malebolgia isimli şeytan, cennete savaş açmak istiyor ve yapacağı savaşta dünyayı ele geçirmek için bir ordu hazırlıyor.

Bu ordunun başına geçmesi karşılığında dünyaya dönebileceğini ve karısını tekrar görebileceğini söyleyerek Al’in aklına girer. Al, bu vaatlere kanıp tekrar hayata döner ama artık kendi benliğine ve vücuduna sahip değildir. Böylelikle Spawn karakteri doğmuş oldu. Peki ya siz Spawn karakterini oynamak için sabırsızlanıyor musunuz?

Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

Exit mobile version