Mortal Kombat 11: RoboCop ve Terminator Karşı Karşıya!

Ben Terminator diyorum...

Mortal Kombat 11

NetherRealms Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayıncılığı yapılan Mortal Kombat 11, getirilen güncellemelerle hala tazeliğini koruyan bir yapım. 26 Mayıs’ta çıkacak Aftermath genişleme paketinin tanıtımı dahilinde NetherRealms RoboCop ile Terminator’ün birbiriyle dövüştüğü iki adet yeni oynanış videosu paylaştı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 11: Aftermath Duyuruldu!


Mortal Kombat 11 RoboCop ve Terminator Kapışması

NetherRealms Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayıncılığı yapılan Mortal Kombat 11, getirilen güncellemelerle hala tazeliğini koruyan bir yapım. Ek hikaye ve üç oynanabilir karakter sunacak olan Aftermath genişleme paketi RoboCop’u bizlerin hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Terminator, Premium Edition sahiplerine ücretsiz olarak Kombat Pack dahilinde sunulan karakterlerden biri. RoboCop ise Aftermath genişleme paketi ile birlikte gelecek. RoboCop ve Terminator’ü karşı karşıya getiren oynanış videolarına aşağıda yer alan oynatıcılardan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Oyun Hakkında: Mortal Kombat 11, serinin diğer oyunlarına nazaran yepyeni karakter varyasyonlarını ve dövüşçülerinizi size özel bir hâle getirmenize olanak sağlıyor. Yeni ve geri dönüş yapan Klasik Dövüşçülerden oluşan bir kadro ile, Mortal Kombat’ın rakipsiz sinematik hikâye modu 25 yıllık efsaneyi devam ettiriyor.

Oyuncular, Raiden’i Zamanın Bekçisi Kronika ile karşı karşıya getiren, zamanı büken yeni bir hikayede eski ve yeni çeşitli karakterlerin rolünü üstleniyor. Zaman Kuleleri gibi pek çok kipi içinde barındırıyor, oyuncuların becerilerini çeşitli mücadelelerde sınamasına olanak tanıyor ve MK 11 deneyimini sürdürmek için her zamankinden daha fazla seçenek sunuyor.

Oyunda yer alan tüm karakterler (DLC dahil):


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

Exit mobile version