Mortal Kombat 1 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilecek

Oynamayan kalmasın!

Warner Bros. Games ile NetherRealm Studios tarafından yapılan duyuruyla, Mortal Kombat 1 sınırlı süreli ücretsiz oynanabilir olacak. Eğer serinin güncel oyununun henüz oynamamışsanız, bir göz atmanızda fayda var.


İlginizi Çekebilir: Bu Ücretsiz Steam Oyununa Sahip Olmak İçin Sınırlı Süreniz Var!


Bildiğiniz gibi büyük yayıncılar, bünyelerinde bulundurdukları oyunların aktif oyuncu kitlesini genişletmek için zaman zaman sınırlı süreli ücretsiz oynama fırsatı sunuyorlar. Bu sayede henüz bu oyunları denememiş ve alıp almama konusunda da kararsız olan oyuncular, nihai kararlarını verebiliyorlar. Yakın bir zaman önce yapılan duyuru ile Mortal Kombat 1 sınırlı süreli ücretsiz oynama fırsatı, Warner Bros. Games ve NetherRealm Studios tarafından sunulan bir diğer fırsat olarak karşımıza çıkacak.

Mortal Kombat 1 Sınırlı Süreli Ücretsiz Olacak

Platform olarak PC, PlayStation 5 ve Xbox Series platformlarının tamamında geçerli olacak program, 7 Mart 2024 Perşembe günü TSİ 20:00 sıralarında başlayacak. Bitiş zamanı ise 10 Mart 2024 Pazar günü TSİ 23:00 olarak belirlenmiş. Oyuncular bu süreçte senaryo modunun ilk iki bölümünü oynama fırsatı bulacaklar iken, Invasion modunda ise ilk haritayı tamamlayabilecekler.

Mortal Kombat 1'den 8 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

Deneyimden memnun kalan oyuncular eğer tam sürüme geçiş yapma kararı verirler ise, hem standart hem de Premium sürümü için % 40 oranında indirim fırsatından yararlanabilecekler. Ayrıca ücretsiz deneme sürecinde kaydedilen aşama, kilidi açılan ve tercihe bağlı olarak satın alınan her şey da eksiksiz olarak aktarılacak.

Son olarak, PlayStation 5 kullanıcılarının ücretsiz deneme sürümünü indirip oynamak için PlayStation Plus aboneliğine ihtiyaçları olmayacak. Ancak çevrimiçi maçlara katılımda bulunmaları durumunda PlayStation Plus aboneliği gerekli olacak. Xbox Series kullanıcılarının ise her iki durumda da Xbox Game Pass abonesi olmaları gerekiyor.

Exit mobile version