Mortal Kombat 1 İnceleme Puanları

FIGHT!

Mortal Kombat 1 İnceleme Puanları

Premium sürüm sahipleri için geçtiğimiz günlerde çıkmış olan Mortal Kombat 1, bugün itibarıyla standart sürüm sahipleriyle de buluştu. Dört yıllık bir aranın ardından serinin yeni oyunu artık tam anlamıyla karşımızda. Peki genel olarak beğenildi mi? Bu sorunun cevabını bize, Mortal Kombat 1 inceleme puanları veriyor.


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 1 Invasions Modu, Masa Oyunu Deneyimi Sunacak


Mortal Kombat 1 İnceleme Puanları Ortaya Çıkıyor

Metacritic sitesine baktığımızda, genel ortalamanın 86 / 100 olduğu görülüyor. Platformlar genelinde ise PC ve Switch versiyonları için birer ortalama oluşacak kadar giriş yapılmamış olup, PlayStation 5 versiyonu 86 / 100 ve Xbox Series versiyonu ise 88 / 100 olarak görünüyor. Öne gelen oyun mecralarının da yer aldığı Mortal Kombat 1 inceleme puanları için aşağıya bakabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Mortal Kombat 1 Konusu

Her ne kadar Mortal Kombat 11 devam niteliği taşımayacak olsa da, yaşanan olayların sonucunda Ateş Tanrısı Liu Kang tarafından yaratılan yeni bir evrende geçecek. Bu bağlamda, karakter rolleri ve karakterler arası ilişkiler de farklılık gösterecek. Hikaye olarak, sıradaki Mortal Kombat turnuvası için karakterlerin bir araya gelişini göreceğiz.

Exit mobile version