Mortal Kombat 1 Hikaye İçeriği Geliyor

"Hikaye henüz bitmedi!" dedi, NetherRealm Studios...

Mortal Kombat 1 Hikaye İçeriği Geliyor

Serinin bir önceki oyunu olan Mortal Kombat 11 için The Aftermath yayınlanmıştı. Bu içerik ile hem hikayenin devamında nelerin yaşandığını görmüştük, hem de yeni oyunun geçeceği evren için yol görünmüştü. Şimdi de bir benzeri sıradaki Mortal Kombat için gerçekleşecek. Mortal Kombat 1 hikaye içeriği, yönetmen Ed Boon tarafından teyit edildi.


İlginizi Çekebilir: GTA: The Trilogy Netflix Servisine de Geliyor! 


Mortal Kombat 1 Hikaye İçeriği Hazırlanıyor

Sao Paulo şehrindeki 2023 Comic Con Experience etkinliği sırasında Brezilya menşeli Omelete ile yapılan röportaj sırasında konuşan Boon, “Mortal Kombat 11 ile yaptığımız gibi, daha fazla hikaye ile ikinci bölümü yayınlayacağız ve bunun sonrasında da büyük bir sürprizimiz var.” dedi. Şimdilik herhangi bir detay verilmemiş olsa da, The Game Awards 2023 şovu sırasında bir duyuru ile karşılaşabiliriz. Ayrıca oyunun yıllarca destekleneceği müjdesi de verildi. Yani daha başka modlar ve yeni oynanabilir karakterler görebilmemiz olası diyebiliriz.

Mortal Kombat 11 – The Aftermath, senaryo modunun bitişinin ardından nelerin yaşandığını gösterir iken hayranların favorisi olan karakterleri de geri getirmişti. Bir benzerini Mortal Kombat 1 hikaye genişlemesinde de görebiliriz. Aynı zamanda Mortal Kombat 2 oyununda yaşanacaklar için de bir köprünün kurulması sağlanacak olabilir.

Mortal Kombat 1 Dövüşçü Kadrosu Quan Chi ile Genişliyor

Bir diğer indirilebilir içerik karakteri Quan Chi de dövüşçü kadrosundaki yerini almaya hazırlanıyor. Kombat Pack sahipleri için 14 Aralık 2023 tarihinde erişilebilir olacak bu karakter için tüm oyuncuların 21 Aralık 2023 tarihini beklemeleri gerekecek. Yayınlanan yeni fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Quan Chi ile sıradaki Kameo Fighter da Khameleon olacak. Ne var ki kendisi 2024 yılının Ocak ayında aramıza katılacak. Bunun dışında, Jade, Kitana ve Mileena karakterlerine benzer hareketlerinin olduğunu da görebiliyoruz.

Exit mobile version