Mortal Kombat 1 Duyurusu Yarın Gerçekleşecek

Haydi bakalım :)

Mortal Kombat 1 Duyurusu Yarın Gerçekleşecek

Mortal Kombat 1 duyurusu yarın itibarıyla yapılacak. Kısa bir süre önce ortaya atılan bir iddia, çok geçmeden NetherRealm Studios tarafından teyit edildi. Heyecanla beklemedeyiz.


İlginizi Çekebilir: Yeni Mortal Kombat’ın İlk Bilgileri Sızdırıldı!


Mortal Kombat serisinin sıradaki oyunu, bir süredir gündemdeydi. Geliştirici stüdyonun yaptığı gizemli paylaşımların neticesinde, muhtemel bir sil baştan yapım ile karşılaşacağımız tahmin ediliyor. Yani yepyeni bir hikaye sunulacak gibi görünüyor.

Bugün gün içerisinde Twitter üzerinden Ed Boon tarafından paylaşıma alıntı yapan The Snitch, ki kendisi daha önceden nokta atış isabet ettirdiği iddiaları ile itibar kazanmıştı, yeni Mortal Kombat oyununun yarın CGI bir sinematik ile duyurulacağına işaret etmişti.

Mortal Kombat 1 Duyurusu Yarın Geliyor

The Snitch tarafından yapılan paylaşıma NetherRealm Studios tarafından cevap gecikmedi ve serinin Youtube kanalı üzerinden yayınlanan yeni video ile beklenen duyurunun, yarın TSİ 16:00 sıralarında yapılacağı teyit edildi.

Mayıs ayının ilk haftasında Billbil-kun, sızdırdığı bilgiler ile sıradaki oyunun adının Mortal Kombat 1 olacağını ve PC, PlayStation 5, Switch ve Xbox Series için geliştirildiğini söylemişti. PlayStation ve Xbox versiyonları yetmiş dolar ve Switch versiyonu da altmış dolar olacak iken, PC versiyonu için hiçbir fiyat bilgisi paylaşılmamıştı.

Son olarak, standart sürümünün yanı sıra Premium ve Kollector’s olmak üzere iki özel sürümünün olacağı da gelen bilgiler arasındaydı.

Exit mobile version