Mortal Kombat 1 Çevrimiçi Stres Testi Bu Ay Başlayacak

Katılım için acele edin!

Mortal Kombat 1 Çevrimiçi Stres Testi Bu Ay Başlayacak

Warner Bros. Games ve NetherRealm Studios, Mortal Kombat 1 çevrimiçi stres testi tarihlerini duyurdular. Ay sonuna doğru başlayacak olan test için şimdiden kaydınızı yaptırabilirsiniz. Katılım sınırlı olduğu için, acele etmenizde fayda var.


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 1’den 8 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi


Mortal Kombat 1 Çevrimiçi Stres Testi Detayları

Çevrimiçi hizmetlerin yoğunluk karşısındaki performansının sınanacağı test, 23 Haziran 2023 Cuma günü TSİ 18:00 sıralarında başlayacak ve 26 Haziran 2023 Pazartesi günü aynı saatte sona erecek. Eğer katılımda bulunmayı isterseniz, buradan kaydınızı yaptırmayı unutmayın. Kabul edilen şanslı oyunculara da 21 Haziran 2023 tarihinde gönderilecek olan bir e-posta ile katılım kodu verilecekmiş.

Çevrimiçi Stres Testi sadece PlayStation 5 ve Xbox Series platformlarını kapsayacak iken, PlayStation Plus veya Xbox Live Gold aboneliği gerekli olmayacakmış. Katılımcıların teke tek çevrimiçi çok oyunculu ve yapay zekaya karşı oynadığımız Klassic Towers modlarını deneyecekleri söyleniyor.

Ne yazık ki testte çapraz platform desteğinin olmayacak. Diğer bir deyişle, farklı konsollardaki kullanıcıların birbirlerine karşı oynamaları mümkün olmayacakmış.

Bahsi geçen bu testin, oyunu ön-sipariş ile satın alan oyuncuların katılımda bulunabilecekleri Ön-Sipariş Beta testinden ayrı olduğunu söyleyelim. Diğeri Ağustos ayı içerisinde başlayacak olup, şimdilik net tarihler açıklanmış değil.

Exit mobile version