Mortal Kombat 1 Çapraz Platform Desteği Haftaya Geliyor

Geç olsun, güç olmasın diyelim...

Mortal Kombat 1 Çapraz Platform Desteği Haftaya Geliyor

Oyuncuların uzun zamandır beklediği Mortal Kombat 1 çapraz platform desteği, haftaya yayınlanacak olan sıradaki güncelleme ile oyuna eklenecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni NACON Connect Etkinliği Haftaya Düzenlenecek


Mortal Kombat serisinin güncel oyunu Mortal Kombat 1, Kasım ayı içerisinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. Mortal Kombat 11 oyununun genişleme paketinde yeni ateş tanrısı Liu Kang tarafından yaratılan evrende geçen hikayede, yaklaşan turnuva için yapılan hazırlık süreci anlatılıyor. Elbette pek çok as karakterin yer aldığı oyunda, bu karakterler birbirlerine karşı da mücadele ediyorlar.

Beklenen Mortal Kombat 1 Çapraz Platform Desteği Sonunda Geliyor

Çıkışından bu yana geçen zaman zarfında yayınlanan güncellemeler ile Invasions dahil içerikler ile zenginleşen Mortal Kombat 1, önümüzdeki hafta içerisinde oyuncular tarafından yoğun bir şekilde talep edilen çapraz platform desteğine de kavuşacak. ‘Krossplay’ olarak nitelendirilen bu desteğin, NetherRealm Studios tarafından 28 Şubat 2024 Çarşamba günü yayınlanacak olan güncelleme ile oyunculara sunulacağı müjdelendi.

Çapraz platform güncellemesinin haricinde, serinin güncel oyununun çıkışından bu yana 3 milyon adet sattığı duyuruldu. Ayrıca Peacemaker, sıradaki güncelleme ile aynı gün Kombat Pack sahiplerinin erişimine açılacak. Bu pakete sahip olmayan kullanıcıların ise 6 Mart 2024 tarihini beklemeleri gerekecek. John Cena tarafından seslendirilecek olan oyundaki Peacemaker karakteri, beraberinde Kameo Fighters kadrosu için Johnny Cage’in Janet Cage adındaki kadın versiyonunu da beraberinde getirecek.

Exit mobile version