Monster #WASD Sırasında Yapılan Duyurular

Monster Notebook tarafından düzenlenen ve saat 20:00 itibarıyla başlayan #WASD, kısa bir süre önce sona erdi. Peki Monster #WASD sırasında duyurulan yenilikler ve gelişmeler neler oldu?


Benzer İçerik: Monster Pusat USB Broadcast Mikrofonu İnceleme


Monster #WASD: Neler Açıklandı?

Yaklaşık iki saat süren (W) Winning (A) Attitude (S) Serious (D) Dedication etkinliği, şirketin yeni projelerine, ürünlerine ve duyurularına ev sahipliği yaptı. Monster Notebook CEO’su İlhan Yılmaz’ın açılış konuşması ile başlayan etkinlikte, aşağıdaki duyurular yapıldı:

Monster Notebook Yeni Modelleri

Yeni Ürünler

Etkinlik sırasında öne çıkan detaylardan birisi, 11. nesil Intel işlemciler ile kutudan çıkan yeni modeller oldu. Haziran itibarıyla Abra, Tulpar, Semruk ve Huma serilerinde 11. nesil işlemcilere yer veren şirket, RTX 3050 ve RTX 3050 Ti ekran kartlarının Abra serisine dahil olduğunu açıkladı.

Yeni Mağazalar

İstanbul’daki kullanıcılarının yüzde altmışının Avrupa yakasında yaşadığını analiz eden Monster Notebook, İstanbul Avrupa Yakası’nda yeni bir mağaza açacaklarını duyurdu.

Ayrıca İzmir mağazası yeni bir noktaya taşınacakken, mevcut mağazanın tamamının ise teknik servis olarak faaliyet göstereceği açıklandı.

Bunun ötesinde yurt dışı faaliyetlerini Birleşik Krallık’a taşıma kararı alan şirket, önümüzdeki yıl Londra’da fiziksel mağaza açmaya hazırlandığını da duyurmuş oldu.

Showroom ve Operasyon Merkezi

Etkinlik sırasında yeni yatırımlara da göz kırpan şirket, Kartal’da toplam 6.000 m2’lik dev bir showroom ve operasyon merkezi açacağını duyurdu. Üretim, lojistik, teknik servis ve müşteri deneyim alanı olarak hizmet sunacak bu yeni yatırımın 2021 içinde tamamlanması bekleniyor.

Günde 1.000 adet notebook üretebilecek kapasiteye sahip bu yeni merkez ile Türkiye ve Avrupa operasyonlarını güçlendirmeyi hedefleyen şirket, bu merkezin aynı zamanda oyun ve espor dünyası için bir buluşma noktası olmasını amaçlıyor.

Monster Ambassador Program

Dijital dünyadaki içerik üreticilerini desteklemek için hayata geçirilen program tüm platformlardaki içerik üreticileri için geçerli. Monster Ambassador Program, kısa adıyla MAP, kapsamında Monster Notebook, içerik üreticilerine ekipman ve cihaz desteği sağlıyor.

Programa katılanlar MAP sistemi üzerinden ihtiyaçları olan cihaz veya aksesuarları seçerek belirlenen süreler dahilinde cihazları kullanabiliyor ve bu ürünler hakkında kendi platformlarında paylaşım yapıyorlar.

Böylelikle içerik üreticileri kendi ekipman ihtiyaçlarını karşılarken tüm Monster ekosistemini deneyimleyip takipçileri ile bu tecrübelerini paylaşabilecekler. Büyük ödüllü yarışmalara da ev sahipliği yapacak Monster Ambassador Program’ın başvuruları 30 Haziran itibariyle açıldı.

Monster Notebook, bu etkinliği kutlamak amacıyla 15 Temmuz tarihine kadar tüm bilgisayar ve aksesuarlarda geçerli yüzde on indirim kampanyasını da duyurdu.

Ayrıca Windows 10’lu bilgisayar alanlar, altı aylık Xbox Game Pass aboneliği elde edecekler. Bu teklifin ise sınırlı sayıda olduğunu unutmayın!

Exit mobile version