Monster Notebook #WASD Etkinliği Başlıyor!

Monster Notebook tarafından 30 Haziran tarihinde düzenlenecek olan #WASD etkinliği, şirketin yeni ürünlerine ve küresel planlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Monster Notebook #WASD hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik.


Benzer İçerik: Monster Notebook 11. Nesil İşlemcilerle Gelen Yeni Modellerini Satışa Sundu


Monster Notebook #WASD Etkinliği Nedir?

(W) Winning (A) Attitude (S) Serious (D) Dedication anlamına gelen #WASD, Monster Notebook ve kullanıcılarını bir araya getiren çevrim içi bir etkinlik olarak düzenlenecek. Tabii ki W, A, S ve D’nin oyuncular tarafından en çok kullanılan tuşların başında geldiğini de hatırlamak gerekir.

Monster Notebook, konu hakkında yayınladığı sayfada bu etkinliği şu şekilde özetliyor:

Monster Notebook olarak oyuncuların ve iş dünyasından profesyonellerin ihtiyaçlarını her zaman ilk elden deneyimledik. Şimdi ise bu deneyimi dünya ile paylaşma zamanı. #WASD etkinliğine katılarak sürpriz konuklarla hem eğlenebilir hem Monster Notebook’un global ölçekteki planlarına kulak verebilir hem de yeni çıkacak aksesuarlarına göz atabilirsiniz.

30 Haziran Çarşamba 20:00 itibarıyla başlayacak etkinlik kapsamında 15 Temmuz tarihine kadar tüm ürün ve aksesuarlarda geçerli yüzde 10 indirim fırsatını da kaçırmayın.

Monster Notebook #WASD Etkinliği Başlıyor!

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Monster Notebook Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Göktuğ Okan Oğuz, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Monster Notebook olarak, IPSOS araştırmalarına göre ülkemizde oyun bilgisayarı denildiğinde ilk akla gelen ve en çok tercih edilen oyun bilgisayarı markasıyız. Bu başarımızı uluslararası pazara da taşıyoruz ve Türkiye’den çıkan bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Kullanıcılarımıza en iyi deneyimi sunmak için geliştirdiğimiz, sektörde daha önce örneği görülmemiş hizmetlerimizle; en iyi donanım konfigürasyonları ve en erişilebilir fiyatlarla kullanıcılarımıza sunduğumuz yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlarımız ve oyuncu ekipmanlarımızla Türkiye’de oyun dünyasına yön veriyoruz.

Deneyime ve yeniliğe odaklanan çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Haziran ayı içinde, uzun süredir heyecanla beklenen yeni ürünlerimizin satışa çıkmasıyla ve ardından altı ay sürecek espor etkinliğimiz Intel Monster Reloaded’ın başlamasıyla birlikte 2021’in ikinci yarısına çok güçlü bir giriş yaptık.

Önümüzdeki dönemde hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada yepyeni yatırımlarımız olacak. Ayrıca oyunculara, teknoloji tutkunlarına ve kreatif içerik üreticilerine destek sunacak heyecan verici projeler başlatıyoruz. Gücünü her zaman kullanıcılarıyla birebir temasta olmaktan alan bir marka olarak tüm bu gelişmeleri yine kullanıcılarımızla doğrudan paylaşacağız.

Şu ana kadar Türkiye’de teknoloji ve oyun ekosisteminde bu kadar özenle hazırlanmış böyle bir etkinlik henüz yapılmadı. Her zaman ilkleri ve yenilikleri hayata geçirerek sektörüne yön vermiş bir marka olarak, Monster #WASD’ta da oyun ve teknoloji dünyasının geleceğine ışık tutacağız

#WASD Ne Zaman Başlayacak? Nasıl İzlenir?

30 Haziran 2021 tarihinde düzenlenecek olan etkinlik, 20:00 (TSİ) itibarıyla başlayacak ve tamamen çevrim içi olarak gerçekleşecek. Etkinliği Monster’ın YouTube ya da Twitch kanalları aracılığı canlı bir şekilde takip edebilirsiniz.

Ayrıca kritik duyuruları Turuncu Levye üzerinden sizlerle paylaşacağımızı da hatırlatmak isteriz.

Peki siz Monster Notebook hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version