Monster Notebook Karne Festivali Başladı

Monster Notebook, kısa bir süre önce başlayan yarıyıl tatili üzerine Karne Festivali ile kullanıcıların karşısına çıktı.

Yeni bir oyuncu bilgisayarına uygun fiyatlarla sahip olabilmenize olanak sunan kampanya, 04 Şubat 2022 tarihine dek devam edecek.


Benzer İçerik: Monster Pusat USB Broadcast Mikrofonu İncelemesi


Monster Notebook Karne Festivali Neler Sunuyor?

Abra ve Tulpar serilerinde geçerli olan Karne Festivali, güçlü teknik bileşenlere sahip oyuncu bilgisayarlarını uygun fiyatlardan satın alabilmenize olanak sunuyor.

Yükselen döviz kurunun etkileri ile oyuncu bilgisayarlarının her geçen gün artmaya devam ettiği şu günlerde, Monster Notebook tarafından başlatılan kampanyaya göz atmanızı tavsiye ederiz.

Monster Notebook Karne Festivali Başladı

04 Şubat 2022 tarihine dek devam edecek olan kampanyada GTX 1650 ekran kartına sahip olan Abra A7 V12.5 12.499 TL, RTX 3050 Ti ekran kartına sahip olan Abra A5 V17.2 13.499 TL, RTX 3060 ekran kartına sahip olan Tulpar T5 V20.3 19.499 TL fiyat etiketinden satışa sunulmuş durumda.

Ayrıca yine kampanya kapsamında Yapı Kredi World Kart kullanıcıları vade farksız 12 taksit, Paraf kullanıcıları ise vade farksız 6 taksit ya da 6 taksitte 3 ay öteleme avantajından faydalanabiliyor.

Unutmadan söylemek isteriz ki kampanya hem internet sitesinde hem de mağazalarda geçerli. Kampanyaya daha yakından göz atmak için buradaki bağlantıya göz atabilirsiniz.

 

Exit mobile version