Monster Hunter Now, Niantic’in Yeni Oyunu Olacak

Yeni bağımlılık geliyor mu?

Monster Hunter Now, Niantic'in Yeni Oyunu Olacak

Pokemon GO geliştiricisi Niantic, mobil oyun ile oldukça başarılı işlere imza atmıştı. Halen popülerliğini sürdüren oyunun ardından, Amerika menşeli geliştirici şimdi de Monster Hunter Now ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşin güzel yanı şu ki, önümüzdeki hafta deneyebilmek mümkün olacak.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil Oyunlarından RTX Desteği Çekildi


25 Nisan 2023 tarihinde kapalı beta testi ile oyuncuların beğenisine sunulacak Monster Hunter Now, Android ve iOS için geliştiriliyor ve nihai çıkışını 2023 yılının Eylül ayı içerisinde gerçekleştirecek. Eğer betaya katılımda bulunmayı isterseniz, buradan kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Capcom ile yapılan işbirliğinden doğacak olan oyun, avcılık yaptığımız aksiyon-rol yapma oyunu olarak tanımlanıyor. Her iki şirket tarafından yapılan söylenene bakılırsa, 2019 yılında ziyaret etmesi ile gündeme getirilen proje üzerinde dört yıldır çalışılıyormuş.

Monster Hunter Now Nasıl Bir Oyun Olacak?

Serinin evrenindeki diğer oyunlar ile bağlantılı olup olmayacağı söylenmemiş olan Monster Hunter Now, şirketin Tokyo şehrinde bulunan ekibi tarafından geliştiriliyormuş. Oynanış olarak, yaşadığımız çevredeki yaratık ile karşılaşacak ve mücadeleye gireceğiz. Üstlerinden düşecek olan kaynaklarla da teçhizatımızı geliştirebileceğiz. Yapacağımız savaşların ise yetmiş beş saniyelik süreler halinde olacağı söyleniyor.

Yapacağımız keşif sırasında Palico adı verilen bir ortak edineceğimiz oyunda, diğer oyuncular ile takım oluşturarak avlanmamız da mümkün olacak. Pokemon GO oyunundaki PokeStop’ların muadillerinin olacağı ve bize kaynak sağlayacakları da söylenmiş.

Monster Hunter Now, Paintball isimli bir mekanik ile de gelecek. Bu mekanik daha çok o anda dışarı çıkamayacak olan kullanıcılar için kullanışlı olacak. Öyle ki, canavarları işaretleyebileceksiniz. Bununla birlikte, ne zaman ve nerede oynamayı istediğinizi seçmenize de olanak tanınacak.

Exit mobile version