Modern Warfare 3 PC Fragmanı Yayınlandı

Göz alıcı bir PC versiyonu geliyor diyebiliriz...

Modern Warfare 3 PC Fragmanı Yayınlandı

Activision tarafından Modern Warfare 3 PC fragmanı yayınlandı. Buluşmamıza bir aydan az bir zaman kalmış olan yeni Call of Duty oyununda desteklenecek olan pek çok özellik ekranımıza getiriliyor. Detaylar haberimizde.


İlginiz Çekebilir: Modern Warfare 3 Silah Özelleştirme Sistemi Videosu Yayınlandı


Geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenmiş olan Call of Duty: Next etkinliği ile yeni bilgiler edinmeye devam ettiğimiz Moder Warfare 3, 10 Kasım 2023 tarihinde satışa sunulacak. Eğer ön-sipariş ile satın alırsanız, senaryo modunu bir hafta önceden oynayabilmeniz de mümkün olacak. Tanıtımlar devam eder iken, yeni Modern Warfare 3 PC fragmanı ile platformda desteklenecek olan özellikler de ortaya çıkartıldı.

Modern Warfare 3 PC Fragmanı

Bir dakika uzunluğundaki fragmanda da gösterildiği üzere, Beenox tarafından geliştirilmiş olan PC versiyonunda 4K çözünürlük, ultra geniş ekran, ışın izleme, DLSS 3 ve Reflex desteği bulunacak. Bununla birlikte beş yüzden fazla grafik ayarı seçeneği, RICOCHET hile koruma programı da faal olacak.

Modern Warfare 3 Konusu

Hikaye olarak Modern Warfare 2 için doğrudan bir devam oyunu olacak. Captain Price ve Task Force 141, nihai tehdit ile yüzleşmek durumunda olacak. Aşırı milliyetçi Vladimir Makarov dünya genelindeki etkinliğini arttırır iken, Task Force 141 hiç olmadığı kadar amansız bir mücadelenin içine sürüklenecek.

Modern Warfare 3 Fiyatı

PC (Steam)

PlayStation

Xbox

Exit mobile version