Modern Warfare 2 Steam Fiyatı Zamlandı

Normal fiyatı da alınabilir seviyede değildi...

Modern Warfare 2 Steam Fiyatı Zamlandı

Valve mağazasında zamlanan oyunlar kervanına kısa bir süre önce yenisi eklendi. Modern Warfare 3 oyununun duyurulduğu sıralarda, Modern Warfare 2 Steam fiyatı da zam dalgasından nasibini aldı. Öyle ki artık serinin yeni duyurulan oyunu ile eş seviyeye yükseldi.


İlginizi Çekebilir: Modern Warfare 3 Duyuruldu!


Activision şirketinin oyunlarının Steam fiyatları aslında genel olarak yüksek seviyede geziyor. Malum önerilen fiyat politikasına hiçbir zaman uymadıkları için karşımıza gelen fiyatlar da şaşırtmıyor diyebiliriz. Muhtemelen birçoğumuz da Modern Warfare 3 fiyatının çok uçuk bir seviyede olacağını beklemiştir. Nitekim bir önceki haberimizde de sizinle paylaşmıştık.

Modern Warfare 2 Steam Fiyatı Uçtu!

Bizler yeni oyunun duyurusu ile ilgili haberin içeriğini hazırlar iken, Activision da boş durmadı ve selefinin Steam fiyatını % 82 oranında yükseltti. Modern Warfare 2 oyununun standart sürümü artık 1999.99 TL iken, Vault sürümü ise 2799.99 TL.

Dolar kuru biz bu haberi yazdığımız sırada 27.09 TL olarak görünüyordu. Güncel fiyatı kura böldüğümüzde ise, yuvarlak hesap 74 dolara denk geliyor. Diğer bir deyişle, güncel oyunların fiyatlarının güncel dolar kuru ile artık buna tekabül edeceğini söyleyebiliriz. Elbette bu, Steam tarafından önerilen fiyata uyulmadığı takdirde böyle olacak. Buna uyan yayıncılar olduğu kadar uymayan yayıncılar da var.

Şu an için Modern Warfare (2019) için herhangi bir fiyat artışı yok. Gerçi mevcut fiyatının da alınabilir seviyede olmadığını bariz bir şekilde ortada, ama olası bir durumunda 1999.99 TL’ye yükselmesini bekleyebiliriz. Bu da eli kulağında olabilir.

Exit mobile version