Modern Warfare 2 Senaryo Moduna Erken Başlayabilirsiniz

Senaryo modunu bekleyemeyenler için güzel bir fırsat...

Modern Warfare 2 Senaryo Moduna Erken Başlayabilirsiniz

Activision ve Infinity Ward tarafından yapılan duyuruyla, Modern Warfare 2 senaryo moduna erken başlayabilmek mümkün olacak. Peki bu nasıl olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty Next Etkinliği Duyuruldu!


Haziran ayında yapılmış olan ilk tanıtım ile bu yılın Call of Duty oyununun 28 Ekim 2022 tarihinde PC (Battle.net ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak. Task 141 ekibinin terörist komplosunu ve Birleşik Devletler’e yönelik saldırıyı etkisiz hale getirmek için verdikleri mücadeleyi anlatacak. Senaryoda ayrıca Meksika Özel Kuvvetler’den Albay Alejandro Vargas ve muhalifler gibi yeni müttefiklerimiz de olacak.

Asya, Avrupa ve hem Güney hem de Kuzey Amerika olmak üzere dünyanın dört bir yanına gidecek ve aksiyonun dibine vurulacak olan çatışmalara karşı göğüs gereceğimiz modern bir deneyimin sunulacağı senaryoda, fotogrametri teknolojisinin ve iyileştirilmiş gölgelendirme sisteminin de kullanımı ile gerçeğe daha yakın görselliğin yanı sıra, fizik etkilerinin üst düzey olacağını öğrenmiştik.

Bildiğiniz gibi Call of Duty: Modern Warfare II epey bir süre önce dijital mağazalarda ön-siparişe açılmıştı. Şimdiden satın almanız durumunda, Açık Beta testine birkaç gün erkenden erişebilecek olup, Call of Duty: Vanguard ve Warzone oyunlarında kullanabileceğiniz efsanevi Legendary Deathknell operatör görünümüne ve Bloodythirsty silah planının bulunduğu Final Judgement Bundle hediyeniz olacak.

Modern Warfare 2 Senaryo Moduna Erken Erişim İmkanı

Bugün yapılan duyuru ile ön-sipariş hediyelerinin listesine, oyunun ana senaryo moduna 20 Ekim 2022 tarihinde erişim sağlayabilme imkanı da eklendi. Diğer bir deyiş ile ana senaryo modunu sabırsızlıkla bekliyorsanız, 28 Ekim 2022 tarihini beklemenize gerek kalmayacak.

Vault Edition’ı ön-sipariş ile almanız durumunda ise, yukarıdakilere ek olarak Ghost, Farah, Price ve Soap olmak üzere dört operatörün bulunduğu Red Team 141, FJX Cinder silah kasası, ilk Battle Pass sezonu ve elli kademe atlama ve Ghost Legacy Pack içeriği hediyeniz olacak.

Açık Beta testi tarihlerini bir kez daha hatırlatmak gerekir ise, PlayStation 4 veya PlayStation 5 kullanıcısı olup da Call of Duty: Modern Warfare II oyununu ön-sipariş ile satın almış olan kullanıcılar, 16 Eylül 2022 Cuma günü TSİ 20:00 sıralarında erken erişimde bulunabilecekler. Aksi takdirde, 18 Eylül 2022 Pazar günü TSİ 20:00 sıralarında katılım fırsatı bulunabilecekler. İlk hafta 22 Eylül 2022 Perşembe günü sona erecek.

İkinci hafta ise aynı gün yani 22 Eylül 2022 Perşembe günü TSİ 20:00 sıralarında, hem tüm PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları hem de ön-sipariş ile satın almış olan PC, Xbox One ve Xbox Series kullanıcıları için başlayacak. Ön-sipariş ile satın almamış olan kullanıcıların katılımda bulunacakları zaman ise 24 Eylül 2022 Cumartesi günü TSİ 20:00 olarak belirlenmiş. İkinci haftanın sona ereceği tarih ise 26 Eylül 2022 Pazartesi.

Call of Duty: Modern Warfare II Fiyatı

PC (Steam)

PC (Battle.net)

PlayStation

Xbox

Exit mobile version