Modern Warfare 2 Multiplayer Ücretsiz Erişim Duyuruldu

Çok oyunculu modları beş gün deneyebilirsiniz...

Güncel Call of Duty oyunlarının aktif oyuncu kitlesini daha da genişletmek için, ara sıra Activision tarafından çok oyunculu modları sınırlı süreli ücretsiz deneme fırsatları sunuluyor. Bu hafta da onlardan bir yenisi gerçekleşecek. İkinci sezonun ara güncellemesinin akabinde, sınırlı süreli Modern Warfare 2 Multiplayer ücretsiz erişim programı başlayacak.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty 2023, Modern Warfare 2’nin Devamı Olabilir


Activision ve Infinity Ward tarafından yapılan duyuru ile Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0 için mevcut ikinci sezon için ara güncelleme bugün itibarıyla yayınlanacak. 16 Mart 2023 Perşembe günü TSİ 20:00 sıralarında da ücretsiz erişim süreci başlayacak. Toplamda beş gün sürerek 20 Mart 2023 Pazartesi günü TSİ 20:00 sıralarında sona erecek olan bu süreçte, seçili haritalarda seçili modları istediğiniz gibi oynayabilmeniz mümkün olacak.

MWII-S02-FREE-ACCESS-TOUT

Modern Warfare 2 Multiplayer Ücretsiz Erişim Detayları

Geliştirici tarafından verilen detaylara göre, erken erişim sürecinde oyuncuların favorisi olan Shipment başta olmak üzere Fark 18, Mercado Las Almas, Dome ve Himmelmatt Expo gibi ana 6v6 haritalar ve Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed, Gun Game, Infected, One in the Chamber, All or Nothing olmak üzere ana modlar açık olacak. Bunların dışında Battle Maps kısmında Santa Sena, Battle Map Modes kısmında da Ground War ve Invasion sizi bekliyor.

Son olarak, Captain Price, Farah ve Gaz ile sırt sırta vereceğimiz Atomgrad adındaki ilk Special Ops Raid bölümü de standart zorluk seviyesinde oynanabilecek.

Exit mobile version