Modern Warfare 2 Karakteri Ghost’un Yüzü Göründü!

Maske düştü, yüz göründü!

Modern Warfare 2 Karakteri Ghost'un Yüzü Göründü!

Oyuncular, uzun zamandır merak edilen bir gizemi ortadan kaldırdılar. Modern Warfare 2 karakteri Ghost’un yüzü en nihayetinde ortaya çıktı. Bakın Simon Riley gerçekte nasıl biriymiş. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Warzone 2.0, Oyuncu Sayısı Rekoru ile Başladı


Call of Duty serisinin sevilen isimlerinden olup da Modern Warfare 2 oyununun finalinde bizi yasa boğan Simon Riley, yani Ghost, Modern Warfare 2 (2022) ile geri dönüş yapmıştı. Task Force 141 ekibinin de en ölümcül ve etkin bireylerinden birisi olarak karşımıza çıkmış olan bu karakter, eskiye oranla hem daha gizemli ve hem de daha karizmatik hale gelmişti.

Modern Warfare 2 Karakteri Ghost, Nasıl Bir Yüze Sahip?

Peki bu maskenin altında nasıl bir Simon Riley var diye hiç merak ettiniz mi? Hatırlarsanız son oyunda da John ‘Soap’ MacTavish ile arasında bu yönde bir kısa diyalog geçiyordu. Yakın bir zaman önce ise oyunun verilerini inceleme altına almış olan oyuncular, bir nevi maskeyi çıkartmayı başardılar ve bakın arkasında nasıl bir yüz varmış.

Sizin de gördüğünüz üzere, Ghost için Infinity Ward stüdyosu bir modelleme yapmayı ihmal etmemiş. Buradan yola çıkacak olursak, gelecekte çıkacak olan bir başka Modern Warfare oyununda veya Modern Warfare 2 oyununun devam eden hikayesinde bu karakterin maskesini bir şekilde resmen çıkartacağı ihtimali bulunuyor. Elbette böyle bir şey gerçekleşmeyebilir de. Haliyle bazı oyuncular bu paylaşımı bir nevi spoiler olarak kabul etmeyi uygun bulmuş.

Simon ‘Ghost’ Riley, Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone oyunlarında Coalition topluluğunun SAS operatörü olarak yer almıştı. Modern Warfare 2 oyununda da oynanabilir üç karakterden biri olmasının yanı sıra, hem bu oyunda hem de Warzone 2.0’da SpecGru topluluğu operatörü olarak karşımıza çıkmıştı.

Exit mobile version