Modern Warfare 2 Gunsmith 2.0 Videosu Ortaya Çıktı

Activision ve Infinity Ward, yavaştan suyu ısıtıyorlar...

Modern Warfare 2 Gunsmith 2.0 Videosu Ortaya Çıktı

Uzun zamandır beklediğimiz Call of Duty Next gösterimi bugün TSİ 19:30 sıralarında başlayacak ve önümüzdeki dönemde çıkacak olan yeni oyunlar hakkında birçok bilgiyi edineceğiz. Bunun öncesinde, yayınlanan Modern Warfare 2 Gunsmith 2.0 videosu ve Call of Duty sayfasındaki paylaşım ile sistemin işleyişi anlatıldı. Ayrıca Vault (Kasa) sistemine de değinildi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Warzone Mobile Duyuruldu


Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi farklı eklentiler ile silahlarınızı özelleştirebilmeniz mümkün oluyor. Bu noktada, Vanguard ile karşılaştırıldığında, kullandığınız eklenti sayısı yeniden beşe indirgeniyor. Ne var ki işin içine bir Platform sistemi giriyor.

Modern Warfare 2 Gunsmith 2.0 Videosu Yayınlandı

Platform sisteminin esprisi ise paylaşımlı silahlar grubunun oluşturulmak istenmesi ve aşama kaydederken kilidini açtığınız eklentilerin, aynı grupta bulunan silahların arasında paylaştırılacak olması. Hatta bu olay, silah sınıflarının da ötesine geçecek ve kilidi açılan eklentiler taarruz tüfekleri, hafif makineli tüfekler ve yarı otomatik silahlar genelinde de kullanılabilecekmiş.

Öte yandan, Gunsmith 2.0 sisteminde aşina olduklarımız yanı sıra bir de Receiver (Alıcı) eklentisi bulunacakmış. Söylenene göre kilidini açtıktan sonra, aynı platformdaki başka bir silah da açılacakmış. Dahası ise, bir önceki silah için açtığınız eklentiler de kullanılabilir olacakmış. Bu yeni sistem aslında oyuncular için zamandan bir hayli tasarruf edileceği anlamına da geliyor. Yani aynı eklentiyi farklı bir silah için açmak adına saatlerinizi harcamak durumunda olmayacaksınız.

Geliştirici stüdyo Infinity Ward, yeni oyunda bulunacak olan Vault (Kasa) sistemine ilişkin de bazı detaylar verdi. Vault sürümünde bulunacak olan FJX Cinder, silah kasalarından ilki olacak. Her bir eklentiyi açacak ve M4 platformunda kullanılabilecekmiş. Esasen tercih ettiğiniz silah platformu için nihai şablon olacakmış.

Exit mobile version