Modern Warfare 2, Ghost Odaklı Senaryo İçeriği Alabilir

Sizce gelir mi?

Oyun dünyasının sevilen isimlerinden olan Simon ‘Ghost’ Riley, yeni Call of Duty ile geri dönüş yapmıştı. Görünen o ki Activision ve Infinity Ward stüdyosunun bu karakter ile ilgili daha başka planları var. Bir söylentiye göre Modern Warfare 2, Ghost odaklı bir senaryo içeriği alacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Modern Warfare 2 Karakteri Ghost’un Yüzü Göründü!


What If Gaming sitesinin yayınladığı bir raporda, içeriden sızdırdığı bilgiler ile ün kazanmış olan Ralph Valve tarafından iddia edilene göre Infinity Ward stüdyosu Ghost’u canlandıran Samuel Roukin ile irtibat kurmuş. Bu irtibatın gerekçesi ise karakterin seri genelindeki mevcudiyetini daha da ileriye taşımak ve bir ihtimal geçmişine ışık tutmak. Bu da, maskesiz halini görebilme ihtimalini güçlendiriyor.

Modern Warfare 2 için Ghost İçeriği Mi Geliyor?

Henüz Valve tarafından açıklanmamış olan kaynakları kesin olarak teyit edememiş olsalar da, yan senaryonun stüdyonun önümüzdeki yıla yönelik yaptığı planlar ve Modern Warfare 2 için hazırlık aşamasında olduğu iddia edilen Premium genişlemenin bir parçası olabileceği de söylenmiş. Bununla birlikte, kendi bağımsız çizgisinde ilerlemek yerine Modern Warfare evreninin bir parçası olabilirmiş.

Call-of-Duty-Ghost-1024x576

Önceden olduğu gibi bu bilgileri de söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Her ne kadar Ralph Valve büyük ölçüde güvenilir bir kaynak olsa da, hatalı raporlamalarını da görmüştük. Yani açık kapı bırakmak en iyisi olacak.

Son olarak, hafta sonunda sizlerle paylaştığımız haberimizde de bahsettiğimiz üzere, Ghost karakterinin maskesiz halini gördüğümüz bir paylaşım yapılmıştı. Maskenin arkasında, bu karakter için bir yüz modellemesinin olması da Ralph Valve tarafından ortaya atılan iddia destekleyebilir ama elbette Activision ve Infinity Ward tarafından gelecek resmi açıklamayı beklemek en sağlıklısı olacaktır.

Exit mobile version