Modern Warfare 2 Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Devam oyunu için geri sayım devam ediyor...

Modern Warfare 2 Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Senelik olarak çıkan Call of Duty oyunlarının bir yenisi ile buluşmaya az bir zaman kaldı. 28 Ekim 2022 tarihinde PC (Battle.net ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak Call of Duty: Modern Warfare 2 için çıkış fragmanı yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Mobile Sezon 9, Önümüzdeki Hafta Başlıyor


Modern Warfare 2 Çıkış Fragmanı Yayında

Bir dakikadan biraz uzun olan fragman sırasında, ekip üyelerimizin yanı sıra senaryoya ilişkin ara sahneler görebilmek de mümkün oluyor. Bütünüyle sinematik sahnelerden oluşması dolayısı ile seyir zevki bir hayli yüksek iken, daha önceden görmediğimiz kısımları ve senaryo mekanlarını görebilmek de mümkün oluyor.

2019 yılında çıkmış olan Modern Warfare için devam niteliği taşıyan Modern Warfare 2, Task 141 ekibinin terörist komplosunu ve Birleşik Devletler’e yönelik saldırıyı etkisiz hale getirmek için Asya, Avrupa ve hem Güney hem de Kuzey Amerika olmak üzere dünyanın dört bir yanına giderek verecekleri mücadeleyi anlatacak. Senaryoda ayrıca Meksika Özel Kuvvetler’den Albay Alejandro Vargas ve muhalifler gibi yeni müttefiklerimiz de olacak.

Eğer oyunu çıkışından önce satın alırsanız, senaryo moduna sekiz gün erkenden, yani 20 Ekim 2022 Perşembe günü başlayabilmeniz mümkün olacak.

Çok oyunculu mod tarafında ise derinlemesine özelleştirme, Tactical ve Lethal ekipmanları, Field Upgrade’leri ve Perk’ler olacak. Bunların yanı sıra, Knockout, Prisoner Rescue ve Battle Maps (eski adıyla Ground War) içeriğinde bulunan Invasion adıyla üç yeni mod da bulunacak Ayrıca Destiny benzeri Raid görevleri, üçüncü kişi bakış açısı modu, yeni bir Gunsmith sistemi ve son gelen raporlara göre eski Call of Duty oyunlarındaki haritaların indirilebilir içerik olarak gelecek.

Son olarak, oyunun PC fragmanına da aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version