Modern Warfare 2 Açık Beta Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Açık Beta, yarın itibarıyla başlıyor...

Ön-sipariş ile satın almış olan PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları için Modern Warfare 2 Açık Beta testine yarın itibarıyla başlayacak. PC ve Xbox sahiplerinin ise 22 Eylül 2022 tarihini beklemeleri gerekecek. Bunun öncesinde, Activision ve Infinity Ward tarafından yapılan duyuru ile açık beta sistem gereksinimleri ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Modern Warfare 2 Gunsmith 2.0 Videosu Ortaya Çıktı


Bildiğiniz gibi bugün TSİ 19:30 sıralarında başlaması beklenen bir Call of Duty: Next sunumu olacak. Yeni oyunun çok oyunculu modlarının yanı sıra, Call of Duty: Warzone 2.0 ve Warzone Mobile için de merak edilen detayların verilmesi bekleniyor. Yarın itibarıyla da PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları için Modern Warfare 2 Açık Beta başlayacak. PC, Xbox One ve Xbox Series kullanıcılarının ise 22 Eylül 2022 Perşembe günü TSİ 20:00’ı beklemesi gerekecek. Eğer teste bilgisayarınız üzerinden katılacaksanız, bu haberimiz sizin için geliyor. Çünkü, Modern Warfare 2 Açık Beta sistem gereksinimleri ortaya çıktı.

Modern Warfare 2 Açık Beta Sistem Gereksinimleri Detayları

Activision ve Infinity Ward tarafından belirtilene göre, en aşağı Intel Core i5-3570 veya AMD Ryzen 5 1600X işlemcili, NVIDIA GeForce GTX 960 veya AMD Radeon RX 470 ekran kartlı ve 16 GB bellekli bir sistem işinizi görecektir. En düşük ve önerilen gereksinimlerin tüm detaylarına ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

yLgroAmHaLHFPsKYBVdxu4-1200-80

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version