Mobil Oyun Tavsiyeleri – Nisan 2021

Mobil Oyun Tavsiyeleri ile Karşınızdayız!

Şu sıralar akıllı telefonunuzda ya da tabletinizde oynayabileceğiniz irili ufaklı on binlerce farklı oyun bulunuyor. Öte taraftan oynayacak bir şeyler bulmakta zorluk çekiyorsanız, Mobil Oyun Tavsiyeleri ile karşınızdayız.


Göz Atın: Ücretsiz Oyun Haberleri


Mobil Oyun Tavsiyeleri: En İyi Mobil Oyunlar

Bu listemizi her ay düzenli olarak güncelleyeceğiz ve bu sayede en başarılı mobil oyunlara erişmenize yardımcı olmaya çalışacağız. Eğer hazırsanız, listemize geçiş yapalım.

Not: Bu listede yer alan oyunların fiyat durumu zaman içerisinde değişiklik gösterebilir. En doğru bilgiyi edinebilmek adına ilgili platforma göz atmayı ihmal etmeyin.

1- Space Colony: Idle

Fiyat: Ücretsiz (Uygulama içi Satın Alımlar Mevcut)

Platform: App Store / Play Store

Astronotları eğit, koloniler inşa et, bir lojistik sistemi kur ve evrendeki en büyük uzay kolonisini inşa etmek için yeni teknolojiler araştır. Solar panel sistemleri sayesinde doğrudan uzay roketlerinin üzerinde çalışmadığınızda bile astronotları eğitip klonlayarak koloniyi büyütün.

Uzay kulenizin yöneticisi olun ve gelirinizi artırmak için daha büyük yükleri olan büyük gemileri araştırarak, yönetim süreçlerinizi otomatikleştirin. Uzay gemilerinizi yöneterek ve para toplayarak kendi şirketinizi oluşturun.

İndirme Linki: AndroidiOS

2- Europan War IV

Fiyat: Ücretsiz (Uygulama içi Satın Alımlar Mevcut)

Platform: App Store / Play Store

Europan War IV, belirli senaryolar üzerinden ilerlediğiniz ve haritanın tamamını ele geçirmeye çalıştığınız bir mobil oyun.

Aslında bu oyunun yeni sürümleri mevcut ancak ben en çok bu sürümü beğendiğim için yenilerini bu listeye dahil etmeyeceğim. Yine de siz diğer oyunlara göz atmayı unutmayın.

İndirme Linki: AndroidiOS

3- Risk: Global Domination

Fiyat: Ücretsiz (Uygulama içi Satın Alımlar Mevcut)

Platform: App Store / Play Store

Strateji severlerin keyifle oynadığı Risk, mobil cihazlarda da oynanabilen bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. İster tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bu oyun, temelde oynadığınız haritayı fethetme sistemi üzerine kurulu. Bu arada Risk’i arkadaşlarınızla oynamak istediğinizde ister farklı cihazlar üzerinden, isterseniz de aynı cihaz üzerinden oynayabiliyorsunuz.

İndirme Linki: AndroidiOS


Ücretsiz Oyun İndir


Peki siz bu listemizde yer alan oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Listemizdeki oyunlar dikkatinizi çekmeyi başarabildi mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version