Mobil Cyberpunk ve The Witcher Oyunları Görebiliriz

Hadi bakalım :)

CD Projekt RED, mobil Cyberpunk ve The Witcher oyunları için ilginç bir açıklamaya imza attı. Görünüşe göre Polonya menşeli geliştirici, mobil cihazlar için de lisans sunmayı düşünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: CD Projekt RED The Witcher 4 İçin Beklenen Müjdeyi Sonunda Verdi!


CD Projekt RED, Mobil Cyberpunk ve The Witcher Oyunları ile Karşımıza Çıkacak Mı?

Bildiğiniz gibi CD Projekt RED, yakın bir zaman önce 2023 finansal yılına ilişkin olarak yayınladığı yeni rapor ile halihazırda üzerinde çalışılan oyunlar hakkında güncel bilgileri paylaşmıştı. Bu raporda, Üst Yönetici Michal Nowakowski tarafından söylenene Cyberounk 2077 ve The Witcher oyunlarının mobil versiyonlarını görebiliriz. Öyle ki, üçüncü parti stüdyolar ile anlaşma yapılması düşünülüyormuş. Bu da, her iki markanın daha fazla kitleye ulaşabileceği anlamını taşıyor.

The Witcher 3 Wild Hunt Yeni Nesil Güncelleme Notları

Elbette bu konuda şimdilik resmiyet kazanmış bir şey yok, ama görünen o ki düşünülüyor. Muhtemelen Death Stranding Director’s Cut, Resident Evil 4 Remake ve Resident Evil Village gibi oyunların iPhone 15 Pro için çıkmış olmasına ek olarak, Assassin’s Creed Mirage oyununun da geliştirilme aşamasında olması Polonya menşeli şirketi bu planı yapmaya sevk etmiş olabilir.

Bunun biz oyuncular için heyecan yaratan bir gelişme olmasına ek olarak, her iki markanın da mobile nasıl uyarlanacağı ise merak konusu. Malumunuz, hem Cyberpunk 2077 hem de The Witcher serisi devasa bir evren ve harita sunuyor. Ayrıca her iki oyunun mobile çıkması da sektörde büyük bir etkiye sebep olacaktır.

Bakalım gelecek günler bizlere neler getirecek? Gelişmeleri heyecanla takipte olacağız. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Her iki markayı da mobilde görmeyi ister miydiniz?

Exit mobile version