Minecraft Ücretsiz Oynama Nasıl Yapılır? Minecraft Ücretsiz İndirme

Ücretsiz Minecraft Oynayın!

Minecraft ücretsiz oynama nasıl yapılır? Oyuncular Minecraft’ın ücretsiz olarak nasıl oynanıldığını araştırmakta. Bu yazımızda Minecraft ücretsiz oynama hakkında sizlere bilgi veriyoruz ve oyunu oynamanız için yapmanız gerekenleri sizlere aktarıyoruz.

İndirimli Minecraft Minecoin Satın Al

Minecraft Ücretsiz Nasıl Oynanır?

Ücretsiz olarak Minecraft’ı oynamanız için 2 farklı yöntem bulunuyor. Bu iki yöntem sayesinde Minecraft’ı oynayabileceksiniz. Lafı çok fazla uzatmadan bu iki yönteme yakından bakalım.

RDR 2 ve Minecraft Bir Araya Geldi

Minecraft Ücretsiz Oynama Birinci Yöntem

Minecraft, PC, konsol ve mobil olmak üzere tüm platformlarda indirilebilen ve farklı yaştan oyuncusu olan oyunlardan bir tanesi. Minecraft’ı satın almadan ve indirmeden ücretsiz bir şekilde internet tarayıcınız üzerinden arkadaşlarınız ile oynamanız mümkün.

Oyunun 10. yılına özel olarak hazırlanan Minecraft Classic, sadece internet tarayıcısı ile oynanabiliyor. Classic sürümü oynayabilmeniz için klavye ve mouse gerekmekte. Bundan dolayı mobil cihazlardan oyunu oynayamamaktasınız. Minecraft Classic sürümünü sadece bilgisayar üzerinden oynayabilmektesiniz.

Classic Minecraft’ı ücretsiz olarak burada yer alan bağlantıya tıklayarak oynayabilirsiniz. Oyuna arkadaşlarınızı da kolayca davet edebiliyor olmanız büyük avantaj. Oyuna arkadaşlarınızı davet edebilmek için tek yapmanız gereken karşınıza çıkan bağlantıyı arkadaşlarınıza göndermekte. 9 kişiye kadar arkadaşlarınızı davet edebilmektesiniz ve birlikte oyunu oynayabilmektesiniz.

Classic Minecraft’ta sadece yaratıcı modu bulunuyor. Hayatta kalma modu yer almıyor. Bu bir eksi puan olabilir ancak oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabiliyor olmanız oldukça güzel. Minecraft Classic sürümü oyunun ilk orjinal sürümü olarak bilinmekte.

Minecraft Ücretsiz Oynama İkinci Yöntem

Minecraft’ı ücretsiz olarak kısa bir süre de olsa oynamanız mümkün. Minecraft’ın deneme sürümünü indirerek oyunu 100 dakika boyunca ücretsiz olarak oynayabilmektesiniz.

Hemen aşağıda yer alan bağlantıdan Minecraft’ı ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz ve oyun keyfine hız kesmeden başlayabilirsiniz.


Minecraft İndir


Minecraft Nasıl Kurulur? Minecraft Kurulumu

Minecraft’ı Tamindir üzerinden indirdikten hemen sonra kolayca cihazınıza kurulumu yapabilirsiniz. Oyunu açmanız için Java’yı yüklemeniz gerekmekte. Hemen aşağıdan Java’yı indirebilirsiniz.


Java İndir


Java’yı da indirip kurduktan sonra oyunu açabilirsiniz. Minecraft’ı satın almadan bilgisayarınıza indirdiğinizde ve açtığınızda ana ekranda Play Demo isimli bir seçenek sizleri karşılayacak. Play Demo seçeneğine tıklayarak 100 dakika Minecraft ücretsiz oynama hakkınızı başlatabilirsiniz.

Microsoft’un resmi internet sitesi üzerinden Minecraft’ı satın alabilir ve oyun keyfine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Oyunun dilini ayarlar kısmından Türkçe’ye çevirebilirsiniz.

Minecraft Modları Neler?

Minecraft’ta 5 farklı oyun türü bulunmakta. Hayatta kalma modunda etrafınızdaki malzemeler ile çeşitli ürünler yapabilmektesiniz. Köylüler ile ticaret yapabilmenin yanı sıra kendi evinizi inşa edebiliyorsunuz.

Yaratıcı modunda oyunda yer alan tüm malzemeleri kullanabilmektesiniz. Böylece malzeme arama derdinden kurtulmaktasınız. Yaratıcı modda uçabiliyor, can sınırı olmadan oyunu oynayabiliyorsunuz. Genellikle oyuncular Minecraft’ı yaratıcı modda oynamakta. Yaratıcı modda Minecraft’ı oynamak oldukça kolay ve keyifli.

Zorlayıcı modda oyunda bir defa ölür iseniz yeniden canlanamıyorsunuz. Zorlayıcı modda hayatta kalma modunda olduğu gibi etrafınızdaki malzemeler ile ürünler yapabiliyorsunuz.

Maceracı modunda da blokları kırmak için doğru aletleri kullanmanız gerekiyor. Son olarak Minecraf’ta seyirci modu bulunmakta. Bu modda adından da anlaşılacağı üzere oyunu izleyebiliyorsunuz. Seyirci modunda oyuna hiçbir şekilde müdahale edemiyorsunuz.

Minecraft’ın her yaştan kitlesi bulunduğunu sizlere söylemiştik. Eğer daha önce hiç Minecraft’ı oynamamış iseniz mutlaka bir kere de olsa denemelisiniz. Sıkılmadan vakit geçirebileceğiniz Minecraft, grafikleri ile oyuncuların dikkatini çeken oyunlar arasında yer alıyor.

Oyunda altın, demir, elmas, kömür başta olmak üzere pek çok maden bulunuyor. Madenlerden çıkardığınız malzemeler ile çeşitli ürünler yapabiliyorsunuz.

Minecraft Sistem Gereksinimleri Neler?

Günümüzde çoğu bilgisayarın Minecraft’ı sorunsuz olarak kaldırdığını söylememiz mümkün. Minecraft sistem gereksinimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Minecraft Minimum Sistem Gereksinimleri

Minecraft Önerilen Sistem Gereksinimleri

Minecraft Nedir?

İsveçli video oyun geliştiricisi Markus Alexej Persson tarafından geliştirilen ve 2011 yılında Majong tarafından yayınlanan Minecraft çok kısa süre içerisinde geniş kitlelere ulaştı. 2014 yılında Microsoft, Minecraft’ı satın aldı ve kendi bünyesine kattı.

Minecraft’ın sadece 1 haftada yazıldığını biliyor muydunuz? Hayır dediğinizi duyar gibiyiz. Minecraft sadece 1 hafta içerisinde geliştirildi ve forumlarda yayıldı. Oyun şu anda her geçen gün yazılımcılar ile geliştirilmeye devam ediliyor.

Microsoft, Majong’u satın almak için 2,5 milyar dolar para ödedi. Minecraft bu güne kadar 180 milyondan fazla kopya sattı. Dünya tarihinin en çok satan oyunu olan Minecraft’ın toplamda üç adet platformu bulunuyor. Bu üç platform sırası ile şu şekilde: Java Edition, Bedrock Edition, Education Edition.

Şirket geçtiğimiz aylarda çocuklara oyun oynayarak kodlama öğretmek için projesini duyurmuştu. Minecraft oynayarak çocuklar kodlamayı öğrenebilir. Code.org platformu üzerinden de Minecraft kodlama oyunu hakkında bilgi alabilmektesiniz.

slında her şey Markus “Notch” Persson’un Java dilinde kendini geliştirmek ve bir şeyler yapmak istemesiyle başlamıştı. 2009 yılında oyun geliştirmeye başlayan Persson, 2011 yılında Minecraft olarak yayınlayacağı oyuna tek başına iki yılını harcamıştı.

2011 yılına gelindiğinde yapım ekibine yeni kişiler katılmıştı; ancak Minecraft tek başına geliştirilen bir oyun olmaktan çıkmamıştı. Bilgisayar platformu için yayınlandığında Minecraft’ın başarılı olacağını kimseler tahmin edememişti. Basit ve güzel görünmeyen bir oyun, ne kadar kişiye ulaşabilirdi.

Minecraft temelde grafik ve oynanış üzerine odaklanmıyordu: Oyunculara neredeyse sınırsız bir özgürlük sunuyordu. Oyunda arkadan işleyen bir hikaye dahi olmasına karşın, elde ettiğimiz bloklar ile yapabileceklerimizin sınırı yoktu. Minecraft oynayanlara sunulan bu özgürlük, ansızın oyunun popülaritesini artırdı. 2011 sonrasında hızla yükselen yapım, 2014 yılına gelindiğinde neredeyse 100 milyon oyuncuya ulaşmıştı.

PC’den sonra var olan bütün platformlara çıkmaya başlayan Minecraft, başarısını her gün katlıyordu. 2014 yılında ise beklenmedik bir şey oldu ve dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi oyunla ilgilenmeye başladı. Microsoft, oyunu satın almak istiyor ve bunun için devasa bir para teklif ediyordu.

Norveç’teki evinde kendini geliştirmek için başladığı proje Persson’un 2014 yılında toplamda 2.5 milyar dolarlık bir anlaşmanın altına imza atmasını sağladı. Kendisine ise 1 milyar doların üzerinde bir servet kaldı.

Microsoft oyunu satın aldıktan sonra geliştirmeler yapmaya devam etti ve oyun hala milyonlarca kişi tarafından aralıksız oynanmaya devam ediliyor.


Bu makalemizde ücretsiz Minecraft oynama hakkında sizlere bilgi verdik. Umarız ki yardımcı olmuşuzdur. Sizler Minecraft hakkında neler düşünüyorsunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!


Sitemiz üzerinden Minecraft haberleri başta olmak üzere en güncel oyun haberleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızı takipte kalarak da en güncel oyun haberlerine ulaşabilmeniz mümkün.

Turuncu Levye olarak en güncel oyun haberlerini ve oyun videolarını sizler aktarmaya devam edeceğiz. Bizleri takipte kalın, kendinize çok iyi bakın!

Exit mobile version