Minecraft Dungeons Sistem Gereksinimleri

Minecraft Dungeons sistem gereksinimleri beklediğimiz gibi...

Çıkışıyla birlikte Minecraft Dungeons bir çok oyuncu tarafından sevilip hem Youtube hem Twitch tarafında bir çok yayının vazgeçilmezi haline geldi. Biz de sizlere Minecraft Dungeons Sistem Gereksinimleri yazısı hazırlayarak, oynamayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek istedik.


İlginizi Çekebilir: PS5 vs Xbox Series X – Tarafını Seç! (Mafia 2 Hediyeli)


1- Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 ve üstü
  • İşlemci : Intel Core i3-3210 / AMD A8-7600 APU
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000 / AMD Radeon R5 Serisi
  • Depolama: 1 GB boş alan

2- Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci : Intel Core i5-4690 / AMD A10-7800 APU
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 700 Series / AMD Radeon Rx 200 Series
  • Depolama: 4 GB boş alan

Minecraft Dungeons Nedir?

Minecraft Dungeons, Mojang Studios ve Double Eleven tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan Minecraft tarzına dayanan bir aksiyon RPG zindan paletli oyunudur. Oyun, 26 Mayıs 2020’de Windows, Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch için piyasaya sürülmüştür.

minecraft dungeons sistem gereksinimleri

Oynanış

Minecraft’ın aksine , Minecraft Dungeons’un madenciliği, işçiliği veya inşası yoktur. Bunun yerine, bir hedefe odaklanır. Oyunda izometrik bakış açısı kullanılmaktadır. Oyuncular, rastgele oluşturulmuş canavarlarla dolu zindanları keşfeder ve ayrıca tuzaklar, bulmacalar ve hazine bulma görevleri ile ilgilenir. Sınıf sistemi yoktur. Oyuncular istedikleri silahı veya zırhı kullanabilirler. Oyun dört oyunculu yerel ve çevrimiçi çok oyunculu oyun oynanışı destekliyor.

Minecraft Dungeon İnceleme Puanları

Minecraft Dungeons, eleştirmenlerden genellikle orta seviye notlar aldı. Metacritic, PC yorumuna 31 toplam oy ile 100 üzerinden 70 ortalama puan verdi.  Xbox One sürümü 19 toplam oy ile 100 üzerinden 74 aldı. Eleştirmenler oyunu genellikle eğlenceli ve çekici buldular, görselleri ve müzikleri olumlu eleştiriler aldı. Bunun dışındaki bazı yorumcular, basitlik, ganimet ve zindan düzenleri konusunda olumsuz eletirilerde bulundu. Gözden geçirenlerin çoğu, oyunun kısa hikaye modunu eleştiriyordu. Shacknews , “Arkadaşlar ile oynamak için eğlenceli, rahat bir zindan temizleme oyunu” açıklamasında bulundu. 


İlginizi Çekebilir: En İyi 5 Oyun! Turuncu Levye Ekibi Ne Düşünüyor?


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version