MindsEye, Eski GTA Yapımcısının Yeni Oyunu Olacak

Build a Rocket Boy sürprizi!

MindsEye, Eski GTA Yapımcısının Yeni Oyunu Olacak

Everywhere geliştiricisi Build a Rocket Boy, MindsEye adı altındaki yeni oyununu duyurdu. Yayınlanan yirmi altı saniyelik kısa tanıtım fragmanı da nasıl bir deneyim yaşayacağımız hakkında kısaca bilgi veriyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: LEGO 2K Drive Duyuruldu


Everywhere, The Game Awards 2022 şovunda duyurulmuştu. Tasarımcısı eski Rockstar North başkanı Leslie Benzies olup, Build a Rocket Boy tarafından da Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. Bu yıl içerisinde PC ve sonrasında da PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları ile oyuncular ile buluşacak olan Everywhere, ‘kim olacağınızı ve çizeceğiniz yolunuzu kendinizin seçtiği, sonsuz olasılıkların dünyasını sunan yeni bir platform’ olarak servis edilmişti.

Bugün Build a Rocket Boy tarafından geliştirilen başka bir proje daha duyuruldu. Kısa bir fragman ile tanıtılan MindsEye, hikaye anlatımlı aksiyon macera oyunu olacak ve fütüristik şirketlerin, komple teorilerinin ve tehditkâr yeni teknolojilerin hakim olduğu bir dünyada geçecek ve Grand Theft Auto benzeri bir açık dünya oynanış sunacak.

Her ne kadar geliştirici stüdyo Everywhere ile MindsEye iki farklı AAA oyun olacak dese de, bu noktada işler biraz ilginçleşiyor. Çünkü, Everywhere esasen başlı başına bir platform olacak ve MindsEye da bağımsız bir yapım olmaktan ziyade bu platform üzerinden oyuncular ile buluşacak. Diğer bir deyişle, Everywhere üzerinde geliştirilip de satışa sunulacak oyunlar olacak. MindsEye da bu oyunlardan ilki ve doğrudan platform ile bağlantılı olacak. Aynı zamanda herkesin kendi oyununu yapabilmesi için lazım olan araçları da içerecek.

Görünüşe göre Build a Rocket Boy, bizlere kendi oyunumuzu yapmamıza izin verilecek ve ilginç bir deneyim yaşatacak kapsamlı bir araçlar paketi üzerinde çalışıyor. Bakalım tam anlamıyla ne zaman bilgi sahibi olacağız? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version