Miles Morales Spider-Man Oyunlarında Tek Ana Karakter Olacak

Erken veda...

Insomniac Games tarafından yapılan açıklama ile Miles Morales Spider-Man oyunlarında tek ana karakter rolünü üstlenecek. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Wolverine ile Spider-Man 2 Aynı Evreni Mi Paylaşıyor?


Miles Morales Spider-Man Oyunlarında Tek Ana Karakter Rolünde Bulunacak

Bildiğiniz üzere PlayStation 5 için çıkması beklenen Spider-Man 2, 20 Ekim 2023 itibarıyla satışa sunuldu. Bu defa bize Miles Morales ve Peter Parker karakterleri arasında hikayenin akışına göre geçiş yapılan bir oyun sunulmuştu. Bir hayli büyük bir beğeni toplayan devam oyunu, aynı zamanda The Game Awards 2023 şovunda da Yılın Oyunu ödülü için dişli rakiplerden bir tanesi olacak. Diğer yandan, güncel olarak yapılan bir açıklama da sıradaki oyunların gidişatı da belirlenmiş oldu. Insomniac Games tarafından söylenene göre, Miles Morales Spider-Man oyunlarında tek ana karakter statüsünde bulunacak. Yani Peter Parker erkenden emekliliğe ayrılmış oldu.

Geliştirici stüdyonun hikaye yönetmeni Ben Arfmann ve senaristlerinden biri olan Birttney Morris, bir sonraki oyunda iki ana karakter formülünü uygulamayacaklarını ve Peter Parker karakterinin geri çekileceğini söyledi.


SPOILER UYARISI: Oyunu henüz bitirmediyseniz / oynamadıysanız, buradan sonrasını okumamanızı tavsiye ediyoruz.


Marvel's Spider-Man Miles Morales PC Gereksinimleri Açıklandı

Gizmodo tarafından yapılan röportaj sırasında konuşan Morris, Miles Morales karakterinin büyük bir evrim geçirdiğine dikkat çekti. Öyle ki başlarda yoluna nasıl devam edeceğini bilemeyen bir yapıda iken finale doğru ise hem New York şehrini kurtarma görevini hem de güçsüz düştüğü durumlarda arkadaşı Peter Parker’ı da sırtladığını söyledi.

Devamında ise iki karakterden birinin güçsüz düştüğü durumda diğerinin güçlü olması ve bu bağlamda aslında ikisinin de güçlü olmasının, iki ana karakterli bir Spider-Man oyunu hikayesi yazmanın en havalı tarafı olduğunu da sözlerine ekledi, Morris. Finalde ise Miles Morales, kendisine olan güvenini sonuna kadar sağlıyordu.

Insomniac Games, Porto Riko asıllı karakteri liderlik koltuğuna oturtmayı en baştan planlamış ve zemini hazırlamaya başladıklarında ise en doğru kararı verdiklerini görmek kendilerini iyi hissettirmiş.

Sonuç olarak, sıradaki oyunun başrol koltuğunda yine Miles Morales karakterini göreceğiz. Bakalım olası sonraki oyunlarda gidişat ne yönde olacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version