Midnight Suns için Yeni Fragman Yayınlandı

Son bir hafta...

Midnight Suns için Yeni Fragman Yayınlandı

2K Games ve Firaxis Games, yeni Marvel’s Midnight Suns fragmanı ile karşımıza çıktılar. Önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanması beklenen oyun için tanıtımlar devam ederken, çatışmaya genel bakış fragmanı ile birtakım yeni detaylar da ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Midnight Suns Sezon Bileti ile Yeni Karakterler Gelecek


2 Aralık 2022 tarihinde üç büyük oyun satışa sunulacak. İçlerinden bir tanesi ise Marvel’s Midnight Suns olacak. Ne var ki bu tarihte, oyunun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları ile buluşacağız. PlayStation 4, Switch ve Xbox One için de büyük ihtimalle 2023 yılını beklememiz gerekecek.

Midnight Suns Çatışma Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

Henüz ülkemizde ön-siparişe dahi açılmamış olan oyun için yayınlanan yeni fragmanda, çatışma prensipleri ekranımıza geliyor. Fragmanda da gördüğümüz üzere, ekibimizi hazır ettikten sonra, çeşitli düşmanlar ile yapacağımız çatışmalar bizler bekleyecek. Bu noktada, her bir kahraman için bir kart bulunuyor ve haliyle kullanacağımız yetenekleri serbestçe seçemiyoruz. Bahsi geçen kartlara bağlı olarak, takım arkadaşlarımızı güçlendirebiliyor, belirli bir alana saldırı yapabiliyor, düşmanları fırlatabiliyor ve çok daha fazlasını yapabiliyoruz.

Her bir kartın zamanla üretilen Heroism ücreti oluyor ve önemli yararlar sağlıyor. Ayrıca bazı kahramanlar bu üretim süresini kısaltabiliyorlar.

Çatışma dışında The Abbey civarında dolaşabiliyor ve farklı ekip üyeleri ile etkileşime girebiliyorsunuz. Bu sayede, pasif yeteneklere seviye atlatarak daha da güçlendirebiliyoruz.

Marvel’s Midnight Suns Konusu

Hikayesi çizgi-roman serisi ile paralel olarak ilerleyecek olan oyunda, ana kötü karakterimiz “Lilith” Hydra tarafından diriltilecek. Kehaneti yerine getirmek için, şeytani ordusunu ve tüm gücünü kullanarak karanlık tarafın kralını geri getirmeye çalışacak.

Bu büyük tehdide yanıt olarak, Lilith’in çocuğu ve onu daha önce yendiği bilinen tek efsanevi kahraman The Hunter’ı canlandırmaya karar veren Yenilmezler de kötü karakterimiz Lilith’e karşı kendi ekipleri ile mücadele edecekler.

Exit mobile version