Midnight Suns Sezon Bileti ile Yeni Karakterler Gelecek

Karakter paketleri ve dahası...

Midnight Suns Sezon Bileti detayları açıklığa kavuştu. Oyunun Legendary sürümü ile gelecek olup, bağımsız olarak da satın alınabilecek. 2K ve Firaxis tarafından açıklananlara göre, dört karakter paketi, ilk günden erişim sağlayabileceğiniz yirmi üç kadar kostüm ve dahası bulunacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Iron Man VR, Kasım’da Meta Quest 2’ye de Geliyor


Firaxis tarafından geliştirilen ve 2K tarafından da yayınlanacak olan Marvel’s Midnight Suns, 2 Aralık 2022 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için yayınlanacak. PlayStation 4, Switch ve Xbox One için sonraki bir tarihte satışa sunulacak olan oyunun Sezon Bileti detayları da ortaya çıktı.

Midnight-Suns-Deadpool

Midnight Suns Sezon Bileti, Bir Dolu İçerikle Geliyor

Sezon Bileti ile oyunculara sunulacak olan içeriklerin arasında, öncelikli olarak Deadpool, Morbius, Storm ve Venom olmak üzere oynanabilir dört karakter paketi bulunuyor. Yeni hikaye görevleri, merkez üssümüz Abby için yeni bir geliştirme ve çeşitli görünümler ve kostümler de oyuncuların beğenisine sunulacak.

2K ve Firaxis, yukarıdakilere ek olarak Blade 1602 (Blade), Future Soldier (Captain America), Iron Knight (Iron Man) ve Demon Spider (Spider-Man) dahil yirmi üç ek kostümün Legendary Premium Pack içeriğinin de Sezon Bileti’ne dahil olduğunu söylediler. Bu kostümlere ilk günden erişebilmek de mümkün olacak.

Marvel’s Midnight Suns Konusu

Hikayesi çizgi-roman serisi ile paralel olarak ilerleyecek olan oyunda, ana kötü karakterimiz “Lilith” Hydra tarafından diriltilecek. Kehaneti yerine getirmek için, şeytani ordusunu ve tüm gücünü kullanarak karanlık tarafın kralını geri getirmeye çalışacak.

Bu büyük tehdide yanıt olarak, Lilith’in çocuğu ve onu daha önce yendiği bilinen tek efsanevi kahraman The Hunter’ı canlandırmaya karar veren Yenilmezler de kötü karakterimiz Lilith’e karşı kendi ekipleri ile mücadele edecekler.

Exit mobile version