Midnight Suns İnceleme Puanları Ortaya Çıkıyor

Sıra tabanlı oynanış hoşa gitmiş gibi görünüyor...

Midnight Suns İnceleme Puanları Ortaya Çıkıyor

Önümüzdeki ay çıkışını gerçekleştirecek olan süper kahraman oyunu için geri sayım devam ediyor. İki gün sonra gerçekleşecek olan büyük buluşma öncesinde, Marvel’s Midnight Suns inceleme puanları da yayınlanmaya başlandı. Bakalım 2K Games ve Firaxis Games, beklentileri karşılayan bir iş çıkartmış mı?


İlginizi Çekebilir: Midnight Suns için Yeni Fragman Yayınlandı


Birleşik Devletler menşeli stüdyo, Sid Meier’s ve Civilization serileri ve son olarak XCOM: Chimera Squad ile karşımıza çıkmıştı. Sıra tabanlı oynanış konusunda rüştünü ispatlamış olan Firaxis Games, bildiğiniz gibi bunu Marvel’s Midnight Suns ile devam ettiriyor. Yani aşina olduğumuzun aksine, çatışma sistemi sıra tabanlı olarak işleyen bir süper kahraman oyunu var karşımıza.

Midnight Suns İnceleme Puanları

Ambargonun kalkması ile oyun mecraları da hem inceleme yazılarını hem de puanlamalarını resmi olarak yayınlamaya başladılar. Metacritic sayfasına baktığımızda, şu anki ortalamanın 83 / 100 olduğunu görebiliyoruz. Bu ortama sadece PC versiyonu için geçerli olup, PlayStation 5 ve Xbox Series için herhangi bir gelişme söz konusu değil. Bildiğiniz gibi ülkemizde halen satın alıma kapalı olan Marvel’s Midnight Suns PlayStation 4, Switch ve Xbox One için de geliştiriliyor, ama sonraki bir tarihte çıkışını gerçekleştirecek.

VGC, Wccftech, GamesRadar+, GameSpot ve IGN gibi önde gelen mecraların da yer aldığı puanlamalara aşağıdan göz atabilirsiniz.

 

Exit mobile version