Microsoft Yeni Xbox Konsolu İçin İddialı Konuştu

Şirket, konsol piyasasından çekilmeyecek!

Microsoft Yeni Xbox Konsolu İçin İddialı Konuştu

Geçtiğimiz günlerde Microsoft Gaming Üst Yöneticisi Phil Spencer, konsol üretimine devam edeceklerini açıklamıştı. Dün gece gerçekleştirilen ve Xbox için belirlenen gelecek vizyonuna ilişkin planların açıklandığı canlı yayın sırasında Xbox başkanı Sarah Bond, bir sonraki konsol ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Microsoft yeni Xbox konsolu ile epey iddialı geliyormuş.


İlginizi Çekebilir: PS5 ve Switch İçin de Yayınlanacak Xbox Oyunları Belli Oldu


Microsoft Yeni Xbox Konsolu İçin Neler Dedi?

Bond tarafından söylenene göre, yeni nesil Xbox üzerindeki çalışmalar başlamış ve aktif olarak da sürüyormuş. Bununla birlikte, donanımsal olarak şimdiye kadar gördüğümüz en büyük teknik sıçrayışı görecekmişiz. Yeni nesil Xbox konsolunun yanı sıra, tatil dönemi olan yılın son çeyreğinde de daha fazla konsol ve Xbox kontrol kolu seçenekleri de şirketin planları arasındaymış. Şimdilik herhangi bir tarih verilmemiş olsa da, The Game Awards şovu bu tanıtımlar için muhtemelen hedef konumunda olabilir.

Xbox patronu Sarah Bond sonrasında söz alan Microsoft Gaming Üst Yöneticisi Phil Spencer, yeni Xbox donanımı için yapılan yatırımların artırılacağını söyledi. Ayrıca Microsoft şirketinin geleceğe kendisini adadığını da sözlerine ekledi.

Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz aylarda FTC ve Microsoft arasındaki duruşma belgelerinin yanlışlıkla halka açık olarak yayınlanması ile önemli sızıntılar yaşanmıştı. Bu sızıntılarda, disk sürücüsüz ve farklı tasarıma sahip bir Xbox Series X konsolu ve oyun kumandası ile ilgili planlar yer alıyordu. Canlı yayın sırasında söz konusu sızıntılara değinen Spencer, o zamandan bu zamana çok şeyin değiştiğini söyledi. Ne var ki güncel bilgiler vermedi.

Peki siz Xbox patronu Sarah Bond ve Microsoft Gaming Üst Yöneticisi Phil Spencer tarafından yapılan açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version