Microsoft Xbox’tan Memnun Değilmiş

Gözler Amerika menşeli şirkete döndü...

Microsoft Xbox'tan Memnun Değilmiş

Game Pass podcast yayınına katılan Jeff Grubb tarafından söylenene göre, Microsoft Xbox’tan memnun değilmiş. Ünlü gazetecinin söylemleri ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Konsolları Üzerinden Twitter Paylaşımı Kapatıldı


Microsoft, mevcut nesil konsolunu 2020 yılının Kasım ayında satışa sunmuştu. Series S ve X olma üzere iki farklı modeli olan konsolun, içeriğinde EA Play servisinin de olduğu devasa bir Game Pass kütüphanesi, Akıllı Teslimat, Hızlı Devam Etme, SSD kullanımı ve daha birçok gelişmiş teknik özelliği var.

İddiaya Göre Microsoft Xbox’tan Memnun Değilmiş

Elbette her şey teknik özelliklerden ibaret değil. Hizmet ve bilhassa bu teknik özelliklerin aktif bir şekilde kullanıldığı oyunlar da önemli ve bu noktada Xbox ekibinin de oyuncuların da pek memnun olmadığı söyleniyor.

Game Pass podcast yayınına katılan Jeff Grubb, Amerika menşeli şirketin Xbox markasının şu andaki durumundan memnun olmadığını söylüyor.

“Size memnun olmadıklarını, üzgün olduklarını söyleyebilirim. Konu hakkında az biraz bilgi vermeye çalışıyoruz, değil mi? Biliyorsunuz, geçtiğimiz sene birinci parti oyun çıkartamadılar ve eğer elinizde tekrardan oynadığınız bir şey olduğu için bu sizi etkilemiyor ise harika, ama birçok insan Xbox aldığına pişman.”

Xbox ile ilgili kısım, 20:00 ile 31:10 arasında.

Bu söylemler, PlayStation 5 konsolunun satışlarının artmasına karşılık olarak Xbox Series konsollarının satışlarının yıldan yıla düşmesinin ortaya çıkmasının ardından geldi. Bildiğiniz gibi, geçtiğimiz yıl içerisinde Redfall ve Starfield oyunlarını görecektik. Ancak ne yazık ki her iki oyun da bu yıla ertelendi. Ayrıca Forsa Motorsport oyununun da bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor. Bakalım bahsi geçen bu üç oyun rüzgarın tersine esmesini sağlayabilecek mi?

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Xbox Series sahibi misiniz? Konsolunuzdan memnun musunuz?

Exit mobile version