Microsoft’tan Garip Uyarı: Konsola Sigara İçirmeyin!

Bazıları Series X'i pasif içici yapmayı hedefliyor..

Xbox Series X vs Xbox Series S Kıyaslaması

Geçtiğimiz birkaç saat içerisinde sosyal medyada Xbox Series X’in dumanlarla kaplı birkaç videosunu gördük. Görünüşe göre bazı kullanıcılar, yeni nesil oyun konsolunu pasif içici yapmaya çalıştı.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft’ta Rehine Krizi! (Neye Sinirlendiler?)


Microsoft Uyardı: Lütfen Sigara Dumanı Üflemeyin

Bildiğiniz üzere Microsoft, geçtiğimiz günlerde yeni nesil oyun konsolları Series S ve Series X ile tüketicilerin karşısına çıktı. Yeni modeller henüz birkaç gündür satışta olsalar da bu, bazı kişilerin onları pasif içici yapmayı denemeyecekleri anlamına gelmiyor.

Series X’in satışa sunulması ile birlikte sosyal medyada, ki biz de ufak bir not ile paylaşmıştık, yeni modelin aşırı ısındığına ve dumanlar çıkardığına yönelik bir takım görüntüler dolaşmaya başladı.

İnsanlar bu videoların sahte olup olmadığını sorgularken Xbox Studio (resmi bir hesap değil) bu dumanlı görüntülerin elektronik sigaralar ile yapıldığını açıklayan bir video paylaştı. O zamandan bu yana söz konusu tweet binlerce kez retweet eildi.

Bunun ardından devreye resmi Xbox hesabı girdi ve attığı tweette “Bunu söylediğimize inanamıyoruz ancak lütfen Xbox Series X’inize elektronik sigara dumanı üflemeyin.” ifadelerini kullandı.

Peki siz yaşanan bu garip olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version