Microsoft, GamesCom 2022 Planlarını Açıkladı

Yıllar sonra geleneksel buluşma yeniden gerçekleşecek...

Microsoft GamesCom 2022 Planlarını Açıkladı

Köln şehrindeki fuarın heyecanı gün geçtikçe artarken, Microsoft GamesCom 2022 planlarını açıkladı. Hall 8’deki Xbox standı geri dönecek ve oyuncular birinci ve üçüncü parti birçok oyunu deneyebilmenin yanı sıra, hatıra fotoğrafları da çektirebilecekler. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı Yayını Detayları Açıklandı


Önümüzde fazla bir zaman kalmadı. İki hafta sonra bugün, GamesCom 2022 fuarı öncelikli olarak iş dünyası için kapılarını geleneksel olarak açmış olacak. Daha sonrasında ise sıra, oyun meraklılarına gelecek.

Sizlerle daha önceden paylaştığımız haberlerimizde de belirttiğimiz üzere, aralarında Bandai Namco Entertainment, THQ Nordic, Plaion (eski adıyla Koch Media), Ubisoft ve Microsoft gibi büyük isimlerin yer aldığı iki yüz elli kadar katılımcı bulunuyor. Bu isimlerden Microsoft, bugün yaptığı açıklama ile GamesCom 2022 için nasıl bir programının olduğunu duyurdu.

Microsoft, GamesCom 2022 için Neler Planlıyor?

Amerika menşeli yazılım devi, Hall 8 içine kuracağı Xbox standı ile fuar alanına gelen katılımcıların Pentiment, Age of Empires IV, Microsoft Flight Simulator, Sea of Thieves ve Grounded gibi birinci parti ve A Plague Tale: Requiem, Disney Dreamlight Valley, Gunfire Reborn, Inkulinati, Last Case of Benedict Fox, Lies of P, Lightyear Frontier, Planet of Lana ve You Suck at Parking olmak üzere üçüncü parti stüdyoların oyunlarını deneme ve tercihen geliştiriciler ile sohbet etme fırsatı da sunulacak. Ayrıca Gün gün tüketici şovunun başlangıç ve bitiş zamanları şöyle;

Microsoft ayrıca, 25 Ağustos 2022 Perşembe günü TSİ 14:00 ile 20:00 arasında Xbox standından özel bir canlı yayın yapılacağını da belirtti. Bu süreçte, geliştiriciler ile yapılacak olan röportajları ve birinci ve üçüncü parti çeşitli oyunların oynanış gösterimlerini izleyebilecekmişiz.

Son olarak, GamesCom 2022 katılımcıları Grounded, Sea of Thieves, Minecraft Legends, Age of Empires IV ve Starfield temalı hatıra fotoğrafları da çektirebilecekler. Ayrıca 24 Ağustos 2022 tarihinde üç saat kadar sürecek olan bir Xbox FanFest etkinliği de düzenlenecek.

Exit mobile version