Microsoft Flight Simulator PC Sistem Gereksinimleri

Uçmak mı istiyorsun? Uç o zaman...

Microsoft, Microsoft Flight Simulator için ihtiyaç duyulan PC sistem gereksinimlerini paylaştı. Xbox Game Studios tarafından geliştirilen oyun, gerçekçi dünyası ve ayrıntılı, etkileyici görünen uçakları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Microsoft Flight Simulator için nasıl bir donanıma ihtiyacınız var? İşte Microsoft Flight Simulator PC sistem gereksinimleri!


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2 PC Sistem Gereksinimleri 2020


Microsoft Flight Simulator PC Sistem Gereksinimleri

Microsoft, Microsoft Flight Simulator için ihtiyaç duyulan PC sistem gereksinimlerini paylaştı. Microsoft Flight Simulator çıkış tarihi hala belirsizliğini koruyor. Oyuncular oyunu Ekim ayından bu yana beta süreciyle deneyimleyebiliyorlar.

Dünyası ve içerikleri dahilinde MFS‘nin yüksek bir donanıma ihtiyaç duyduğunu düşünebilirsiniz ancak Microsoft Flight Simulator için minimum gereksinimlerin oldukça makul olduğunu belirtmeden geçmek istemeyiz.

Microsoft Flight Simulator

Oyun Hakkında: Microsoft Flight Simulator, en sevilen simülasyon serilerinden birinin yeni neslini temsil ediyor. Bu inanılmaz gerçekçi dünyada hafif uçaklardan geniş gövdeli jetlere kadar en ayrıntılı ve etkileyici görünen uçakları uçurun. Kendi uçuş rotanızı oluşturun ve dünyada istediğiniz bir yere uçun. Gündüz veya gece uçuşlarının tadını çıkarın ve gerçekçi, zorlu hava koşullarıyla yüzleşin.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İdeal Sistem Gereksinimleri:


Peki ya siz yeni oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyunu nasıl buldunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlere düşüncelerinizi aktarabilirsiniz.

Exit mobile version