Microsoft Flight Simulator Oyuncuları Hayal Kırıklığına Uğrattı!

Bakalım orta yol bulunabilecek mi?

Microsoft Flight Simulator‘un başı olumsuz kullanıcı yorumlarıyla belada. Yüksek inceleme puanları ile başarılı bir çıkış gerçekleştiren yapımın Steam’de bombardımana tutulması haliyle birçok kişinin dikkatini çekti. Paylaşılan detaylara göre Steam üzerinden oyunu satın alan oyuncuların para iadesi talep etmeleri neredeyse imkansız. Microsoft Flight Simulator oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Phil Spencer: Sony Bizim Rakibimiz Değil!


Microsoft Flight Simulator Para İadesini İmkansız Kılıyor

Steam üzerinden Microsoft Flight Simulator satın alanların para iadesi talep etmeleri neredeyse imkansız. Peki Steam kullanıcıları neden para iadesi talep edemiyor? Microsoft Flight Simulator’un ön yüklemeye başlatılması ücretsiz deneme sürecine entegreli halde çalışmakta. Haliyle 100 GB boyutunda olan oyunu indiren kullanıcılar oyunu geri iade edemediklerini fark etti. 

Steam, oyuncular geri ödeme talebinde bulunacağı zaman “iki saatten az oyun süresine” sahip olma şartını arıyor. Geri ödemenin yapılıp yapılmayacağı oyun süresinin elden geçirilmesi ile belirleniyor. Olumsuz incelemelerin çoğu kurulum süreciyle ilgili olsa da, gerçek anlamda oyundan hoşlanmayan oyuncular da yok değil.

Oyunun geliştirici koltuğunda oturan Asobo Studio henüz konu hakkında resmi bir açıklamada bulunmadı. Gerçek anlamda mağdur olan kullanıcılara karşı nasıl bir aksiyon alacaklar bekleyip göreceğiz. Bunun dışında uzun kurulum / indirme sürecine rağmen, oyun kesinlikle harika detayları içerisinde barındırıyor.

37 binden fazla havaalanının, 2 milyon şehrin, 1,5 milyar binanın, gerçek dağların, yolların, ağaçların, nehirlerin, hayvanların, trafiğin ve daha fazlasının bulunduğu şaşırtıcı derecede detaylı bir dünya MFS meraklılarını bekliyor yeni oyunda. Doğru rüzgar hızı ve yönü, sıcaklık, nem, yağmur ve şimşek dahil olmak üzere gerçek zamanlı canlı hava durumuyla gece veya gündüz uçuşları gözlemlediğimiz kadarıyla muhteşem derecede detaylı dizayn edilmiş.

Microsoft Flight Simulator PC için çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun PC sistem gereksinimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Güncelleme: Valve pazarlama sorumlusu: “Oyunu indirirken geçen süre Steam iade politikasında geçersizdir. Mağdur olan kullanıcıların sorununu ortadan kaldıracağız” açıklamasında bulundu. 

Minimum Sistem Gereksinimleri:

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İdeal Sistem Gereksinimleri:


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version