Microsoft, DualShock 4’lü Şarkı Yazdı

A visitor plays a Playstation 4 at the Sony exhibition stand during the Gamescom 2013 in Cologne August 21, 2013. Sony has had more than one million preorders worldwide for its new PlayStation 4 console, the head of its SCE computer entertainment division said on Tuesday. Sony has priced the PlayStation 4, its first new console in seven years, $100 lower than the new Xbox One by Microsoft at $399. The Gamescom convention, Europe's largest video games trade fair, runs from August 22 to August 25. REUTERS/Ina Fassbender (GERMANY - Tags: BUSINESS ENTERTAINMENT)

Xbox Game Pass resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, PlayStation 4’ün sevilen kontrolcüsü DualShock 4’e gönderme yapan şarkı sözleri yayınladı.


Benzer İçerik: Xbox Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar


Microsoft’tan DualShock 4 Göndermesi

Kullanıcıların uygun fiyatlar ödeyerek sürekli olarak güncellenen bir oyun kütüphanesine sahip olmasını sağlayan Xbox Game Pass, ülkemizde de oldukça yoğun bir rağbet görüyor.

Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Xbox Game Pass, DualShock 4 ile xCloud üzerinden oyun oynayan bir kişinin fotoğrafını yayınlayarak küçük bir şarkı kurguladı.

Garip bir tercih olarak kendisini şarkı sözleri ile ifade etmek isteyen Xbox Game Pass, “Bu fotoğrafa bakın / Bulut tabanlı oyun reklamlarımızdan birisi / Bu ellerde ne olduğunu görüyor musun? / Farklı bir markanın kumandası” sözleri ile bu gönderiyi paylaştı.

Microsoft E3 Etkinliği

Takipçilerin kısa bir sürede büyük ilgi gösterdiği paylaşım, xCloud servisinin aslında evrensel bir yapıya sahip olduğunu anlatmanın farklı ve özgün bir yolu olarak karşımıza çıkıyor.

DualShock 4, bulut tabanlı Xbox Game Pass servisini destekleyen ve Microsoft’a ait olmayan kontrolcülerden yalnızca birisi. Yine de şirket, en optimal deneyim için kendi kontrolcülerinin kullanılmasını tavsiye ediyor.


Peki siz yapılan bu sosyal medya paylaşımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version