Microsoft’tan Dead Island 2 Sürprizi!

Böyle sürprize can kurban!

Microsoft arada bizlere küçük sürprizler yapmayı seviyor. Bugün de onlardan bir tanesi gerçekleşti. Öyle ki Microsoft’tan Dead Island 2 sürprizi geldi. Eğer Xbox Game Pass aboneliğiniz var ise, zombi temalı oyunu ek ücret ödemeden oynamaya başlayabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Dead Island 2 Steam Mağazasına da Geliyor: İşte Tarih!


Microsoft’tan Dead Island 2 Sürprizi: Xbox Game Pass Oyuncuları Yaşadı!

Şubat ayının yeni Game Pass oyunları, geçtiğimiz günlerde listelenmişti. Maneater, Tales of Arise, Indivisible ve Warhammer 40.000: Boltgun gibi dikkat çeken oyunlar var, hatırlayacağınız üzere. Ne var ki aralarında Dead Island 2 yoktu. Zaten olsaydı, kesinlikle liste başı olurdu. Microsoft ise bizlere sonradan büyük bir sürpriz yaptı ve Dambuster Studios tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından da yayınlanan zombi temalı oyunu, bugün itibarıyla Xbox Game Pass kütüphanesine dahil etti. Eğer aktif bir aboneliğiniz var ise, şu anda indirebilir ve Los Angeles şehrinde zombiler ile mücadeleye girmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca oyunun sınırlı bir süreliğine indirimli olarak 699 TL yerine 384.45 TL’ye satıldığını da söyleyelim.

14 Dakikalık Dead Island 2 Oynanış Videosu Yayınlandı

Amy, Bruno, Dani, Ryan, Carla ve Jacob karakterlerinden birini seçerek başladığımız oyunun hikayesi, salgın dolayısı ile karantinaya alınmış Los Angeles şehrinde geçiyor. Enfeksiyon kaptıktan sonra bağışıklık kazanmanın ötesine geçen bir karakterin rolüne bürünüyor ve bizim gibi olan diğer karakterler ile yaşanan salgının ardındaki sis perdesini aralamaya çalışıyoruz. Elbette bu süreçte, büyük bir hayatta kalma mücadelesi de bizi bekliyor.

Her ne kadar irili ufaklı pek çok bölge ve hem ana hem de yan görevler olsa da, açık dünya oynanışın sunulmadığını söyleyelim. Bunun yanı sıra, Dead Island 2 oyununun oynanışında, F.L.E.S.H. sistemi kullanılıyor. Bu sisteme bağlı olarak, kullandığınız silah fark etmeksizin, düşmanınıza verdiğiniz hasar vurduğunuz bölgeye bağlı olarak farklı ve gerçekçi bir şekilde meydana geliyor. Ayrıca yetenek ağacı yerine de kart sisteminin kullanıldığını söyleyelim. Her türden farklı yeteneğin temsil edildiği haneler topluluğu var ve anlık olarak istediğimiz kartı çıkartabiliyor ve yerine başka bir yetenek kartı ekleyebiliyoruz. Haliyle, duruma uygun bir avantaj yakalayabilmek de anında mümkün oluyor.

Yeni Game Pass Şubat 2024 Oyunları

Exit mobile version