Microsoft Bu Ay İki Büyük Sunum Gerçekleştirecek

Microsoft vites yükseltti...

Microsoft Bu Ay İki Büyük Sunum Gerçekleştirecek

Yapılan yeni duyuru ile Microsoft bu ay iki büyük sunum gerçekleştirecek. Hareketli günlere iyiden iyiye yaklaşmış iken, heyecanlanacağımız duyurular da gelmeye başladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Haziran 2022 Oyunları Belli Oldu


Geçtiğimiz hafta Cuma günü düzenlenen State of Play ile Summer Game Fest 2022 bir nevi başlamıştı. Ancak esas başlangıç, 9 Haziran 2022 Perşembe günü TSİ 21:00 sıralarındaki canlı yayın ile yapılacak. Sonrasında ise büyük yayıncılar tarafından yapılacak olan duyuruları takip edeceğiz. Bu yayıncılardan olan Microsoft ise, 12 Haziran 2022 Pazar günü TSİ 20:00 sıralarında başlayacak olan Xbox & Bethesda Games Showcase adı altında kendi sunumunu düzenleyecek.

Daha önceden verilen bilgiler doğrultusunda, Bethesda, Xbox Game Studios ve dünya genelindeki tüm ortakların bünyesinde geliştirilmekte olup, Game Pass dahil Xbox ekosisteminde yer alacak oyunları içerecek. Otuzdan fazla dilde yayınlanacak olan sunumu Türkçe izleyip izleyemeyeceğimiz ise şimdilik netlik kazanmış değil.

Microsoft Bu Ay İki Büyük Sunum ile Geliyor

Öte yandan, bugün Microsoft tarafından yapılan yeni duyuruya bakılırsa, şirketin Summer Game Fest 2022 kapsamındaki tek sunum bu olmayacak. Öyle ki, bir de 14 Haziran 2022 Salı günü TSİ 20:00 sıralarında başlayacak olan Xbox Games Showcase 2022 Extended bizleri bekleyecek.

Bir buçuk saat kadar sürecek olan bu genişletilmiş sunum Facebook, Twitch ve Youtube üzerinden izlenebilecek iken, yeni fragmanlar, Xbox & Bethesda Games Showcase 2022’de aldığımız haberlere derinlemesine bakış ve çeşitli oyun üreticileri ile röportajlar içerecek.

Yakın bir zaman önce Giant Bomb yayınına katılmış olan Jeff Grubb, Microsoft cephesinin bu sene daha çok oynanış odaklı bir sunum ile karşımıza çıkacağını söylemişti. Bakalım bu söylem ne kadar doğru çıkacak? Öte yandan, önümüzdeki seneye ertelenen Redfall ve Starfield oyunlarının yanı sıra, Perfect Dark, Senua’s Saga: Hellblade 2, Fable ve Avowed oyunlarından yeni haberler almayı bekler iken, heyecan verici yeni duyurular ile karşılaşacağımızı da tahmin ediyoruz.

Exit mobile version