MGS: Master Collection Vol. 2 Hazırlık Aşamasında

Diğer oyunlar da eksik kalmasın tabi!

Görünüşe göre MGS: Master Collection Vol. 2 gerçekten hazırlık aşamasında. Serinin diğer oyunları için de Haziran ayının ardından yeni bulgulara rastlandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 İnceleme Puanları


MGS 4: Guns of the Patriots, MGS 5: The Phantom Pain ve MGS: Peace Walker oyunlarının da modern platformlara geleceği, aslında Haziran ayında iddia edilmişti. Öyle ki, resmi Metal Gear Solid sayfasının History kısmında koleksiyon paketinin içine dahil olan oyunlar için düğmelerin konulmuştu. Sayfayı inceleyen X (eski adıyla Twitter) kullanıcısı Nitroid, MGS 4: Guns of the Patriots, MGS 5: The Phantom Pain ve MGS: Peace Walker için de düğmelerin olduğunu keşfetmişti. Yani diğer bir deyişle, MGS: Master Collection Vol. 2 için de bekleyişe geçebilirdik. Yakın bir zaman önce yaşanan bir başka gelişmeye bakılırsa, gerçekten de böyle bir koleksiyon paketi geliyor.

MGS: Master Collection Vol. 2 Geliyor Mu?

Reddit kullanıcısı Timo635, paketin PC versiyonundaki Metal Gear Solid 2 başlatıcısında üstteki saydığımız oyunlar ile ilgili yeni bulgulara rastlamış. Söylediğine göre, Unity ile başlatıcının kodlarını inceler iken, varlıkları okumak için doğru yolu bulmak için bir fonksiyon varmış. Bu sayede, halihazırdaki pakette bulunan oyunlar için listelemeler varmış. Ne var ki içeriğinde MGS 4: Guns of the Patriots, MGS 5: The Phantom Pain ve MGS: Peace Walker oyunlarının da adı geçiyormuş.

pw-2020-01-20_23-48-50-20

Bildiğiniz gibi MGS 4: Guns of the Patriots sadece PlayStation 3 için çıkmıştı. Peace Walker ise ilk olarak PSP için satışa sunulduktan sonra, Metal Gear Solid HD Collection paketinin içeriğinde PlayStation 3 ve Xbox 360 konsollarına da uyarlanmıştı. MGS 5: The Phantom Pain ise bildiğiniz gibi Hideo Kojima tarafından geliştirilmiş olan son MGS oyunuydu.

Bakalım bahsi geçen oyunların yolu modern sistemlere ne zaman düşecek? Diğer bir deyişle, MGS: Master Collection Vol. 2 ne zaman duyurulacak? Gelişmeleri takipte olacak.

Exit mobile version