Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Detayları Ortaya Çıkıyor

Heyecan var mı heyecan?

Metal Gear Solid Delta Snake Eater Detayları Ortaya Çıkıyor

Eğer yeni Metal Gear Solid Delta: Snake Eater detayları için sabırsızlanıyorsanız, sizin için bir müjdemiz var. Yakın bir zaman önce başlatılan seri ile artık merak edilen yeni detayları öğrenme fırsatımız olacak.


İlginizi Çekebilir: Metal Gear Solid Remake Geliştirilmeye Devam Ediliyormuş


2004 yılında PlayStation 2 için özel olarak satışa sunulan orijinal oyun, sonradan HD Edition paketi ile farklı platformlara da uyarlanmış olan Metal Gear Solid 3: Snake Eater için uzun zamandır duyduğumuz yeniden iddiaları ve söylentileri nihayete ermiş ve yeniden Metal Gear Solid 3: Snake Eater, 2023 yılının Mayıs ayındaki PlayStation Showcase sırasında duyurulmuştu. Son olarak Ekim ayındaki Xbox Partner Preview sırasında karşımıza çıkan oyun uzun zamandır sessizliğini koruyordu. Ancak yeni Metal Gear Solid Delta: Snake Eater detayları, artık düzenli olarak bizlerle paylaşılmaya başlanacak.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Detayları İçin Bekleyiş Son Buluyor

Yakın bir zaman önce Konami, Big Boss ve Solid Snake karakterlerine hayat veren David Hayter’ın anlatımı ile sunulacak ve serinin tarihine ve mirasına ışık tutulacak olan ‘METAL GEAR SOLID Legacy Series’ adı altında bir video serisi başlattı. Hemen aşağıdan göz atabileceğiniz ilk bölüm, her ne kadar heyecan verici bilgiler içermiyor olsa da, “Sıradaki bölümde, çoğu hayranın tüm serinin en iyi oyunu olduğunu düşündüğünün uzun zamandır beklenen sanatsal yeniden yapımına dalış yapacağız.” söylemi ile kapanıyor. Bu da biz oyuncuları için büyük bir heyecan ve mutluluk kaynağı oluyor.

Elbette ne tür detayların karşımıza geleceği büyük bir merak konusu. Japon oyun devinin şimdiye kadar Metal Gear Solid Delta: Snake Eater hakkında pek bir şey söylemediğini göz önünde bulunduracak olursak, öğreneceğimiz her şey bizim için çok değerli olacaktır hiç şüphesiz ki.

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan yeniden yapım için herhangi bir tarih belirtilmemiş olsa da, Silent Hill 2 Remake ile bu yıl içerisinde satışa sunulması bekleniyor.

Big Boss karakterinin rolüne büründüğümüz Metal Gear Solid 3: Snake Eater, hikaye olarak 1960’lı yıllardaki Soğuk Savaş döneminde geçen alternatif tarih olaylarını işliyor. Yeniden yapımda ise eşi benzeri görülmemiş yeni grafikler, etkileyici gizlilik aksiyon oynanışı ve hikayeyi merak uyandırıcı hale getirmek için kullanılacak ses efektleri ile geleceğini söylenmişti.

Exit mobile version