Metal Gear Solid 3 Remake Duyuruldu

Haydi bakalım!

Metal Gear Solid 3 Remake Duyuruldu

Gerek sunduğu hikaye ve gerekse de oynanışı ile çıktığı dönemde oyun dünyasına damgasını vuran ve şu dönemde bile o damganın etkisinin halen geçmediği Metal Gear Solid 3: Snake Eater, bildiğiniz gibi uzun zamandır yeniden yapım söylentileri ile gündeme gelmişti. Bilhassa Silent Hill 2 Remake duyurusu sonrasında daha da yoğunlaşan bu söylentilere karşı sessiz kalan Konami, beklenen cevabı en sonunda PlayStation Showcase sırasında verdi ve Metal Gear Solid 3 Remake duyuruldu.


İlginizi Çekebilir: Total War: Pharaoh PC İçin Duyuruldu


2004 yılında PlayStation 2 için özel olarak satışa sunulan orijinal oyun, sonradan HD Edition paketi ile farklı platformlara da uyarlanmıştı . Big Boss karakterinin rolüne büründüğümüz Metal Gear Solid 3: Snake Eater, hikaye olarak 1960’lı yıllardaki Soğuk Savaş döneminde geçen alternatif tarih olaylarını işliyordu.

Metal Gear Solid 3 Remake Sonunda Duyuruldu

Bugünün PlayStation Showcase sunumunda karşımıza sürpriz bir şekilde çıkan yeniden yapım, fragmanda da göreceğiniz üzere Metal Gear Solid Delta: Snake Eater olarak duyuruldu.

Fragman, bir grup karıncanın ölü bir kurbağa doğru ilerlemesi ile başlıyor. Ne var ki bahsi geçen kurbağa bir kuş tarafından kapılıyor. Kuşun yılanların ve timsahların saldırısına uğramadığı sekansın ardından da gölgelerin içinden Naked Snake karşımıza çıkıyor.

Her ne kadar fragmanda PlayStation 5 ibaresi olsa da, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater PC (Steam) ve Xbox Series için de geliştiriliyor.

Öte yandan, bu sonbahar mevsiminde Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty ve Metal Gear Solid 3: Snake Eater oyunlarının PlayStation 5 için satışa sunulacağı da duyuruldu.

 

Exit mobile version