Messi ve Mbappe Rekabeti, God of War’a Taşındı

Rekabet sınır tanımıyor :D

Messi ve Mbappe Rekabeti, God of War'a Taşındı

Hazırlanan yeni God of War modu ile Messi ve Mbappe rekabeti, Nors mitolojisine taşındı. İzlemesinin bile hayli keyifli olduğu bu videoyu kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Amazon God of War Dizisi için Yeşil Işık Yaktı


2022 Katar Dünya Kupası, geride bıraktığımız Pazar günü sona ermişti. Futbol tarihine adı kazıyan ve yıllarca unutulmayacak bir Arjantin – Fransa karşılaşması izlediğimiz finalde, her anı hop oturtup hop kaldıran rekabet sonrasında, zafere ulaşan Güney Amerika ülkesi olmuştu.

Kazanın penaltılar ile belirlendiği mücadelenin, iki ülkeden çok Arjantinli yıldız Lionel Messi ile genç yaşında büyük başarılar ile yürüyen Kamerun ve Cezayir asıllı Fransız yıldız Kylian Mbappe rekabeti olduğunu söyleyebiliriz.

Halen konuşulan karşılaşma sonrasında, bu rekabet God of War dünyasına da taşındı. Bildiğiniz gibi SIE Santa Monica Studio tarafından geliştirilmiş olan oyunun bu yılın başlarında PC için de çıkmasının ardından, birçok farklı mod yayınlanmıştı.

Messi ve Mbappe Rekabeti, Nors Mitolojisinde de Kapışıyorlar

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz videoda ise, Messi ile Mbappe rekabeti, 2018 yılında çıkmış olan God of War oyunundaki Kratos ile Baldur arasındaki aksiyon dolu dövüşe uyarlanmış. Nors mitolojisinde ışık ve barış tanrısı olarak bilinen Baldur yerine Messi ve serinin ana karakteri olan Kratos yerine de Mbappe yerleştirilmiş.

Gerek karakter modellemeleri, gerekse de uyum olarak son derece eğlenceli bir çalışmanın ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Bu mod daha sonradan herkese açık olarak yayınlanır mı bilmiyoruz, ama izlemesi bile başlı başına bir keyifli.

Peki siz bu video hakkında ne düşünüyorsunuz? Kratos için Mbappe modu olsa, dener miydiniz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version