McDualSense Projesi Askıya Alındı

McDonald’s Avustralya, ellinci yıl dönümlerini kutlamak için bir dizi promosyon kampanyasına hazırlandığını duyurmuştu. Bunlardan bir tanesi, oyuncuların ilgisini çekebilecek ve belki koleksiyon parçalarına eklenebilecek olan McDualSense idi. Söz konusu proje, oldukça basit bir sebepten askıya alınmak zorunda kaldı.


Benzer İçerik: En Güzel DualSense Tasarımları


McDualSense, PlayStation Markasının Engeline Takıldı

McDonald’s Avustralya’nın orijinal planı, bu hafta boyunca bir dizi yayına sponsor olmasıydı. Bu yayını izleyen kullanıcılar ise yayın sırasında birbirinden farklı hediyeler kazanacaktı ve bu ödüllerden bir tanesi de, McDonald’s kimliği ile yeniden ele alınmış DualSense idi. Bazı kişiler buna direkt olarak McDualSense demeyi tercih ediyor.

McDualSense Projesi Askıya Alındı

Her şey oldukça basit gibi gözüküyor olsa da, McDonald’s tarafından yapılan açıklamalara göre promosyon kampanyaları bir süre için ertelendi ve McDualSense, promosyon kampanyasının bir parçası olmaktan çıkarıldı.

Görünen o ki McDonald’s, bu kampanyayı başlatmadan önce PlayStation ya da Sony ile bir görüşme yapmayı unutmuş.

Yaşanan çeşitli problemlerin ardından ise hem promosyon havuzunun güncellenmesi hem de kampanya tarihlerinin yeniden düzenlenmesi gerekti. Bu ertelemenin, her iki şirket arasındaki bir görüşmeden dolayı gerçekleştiği iddia ediliyor.

Yine de PlayStation’ın söz konusu ürüne karşı onay verip vermeyeceği, ki kuvvetli bir ihtimalle vermeyecek, belirsizliğini koruyor.


Peki siz McDualSense hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce söz konusu tasarım nasıl olmuş? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.


 

Exit mobile version